finlandia 05.12.2016 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 A czemu nie klasyczne poszerzenie? Też będzie dobre pod kątem uniknięcia mostków a dodatkowo pozwoli na zakotwienie dolnej części ramy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muaddib 05.12.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Tak to dokładnie wygląda. To rozwiązanie ma najlepsze parametry, lepsze niż ich autorska szyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.12.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Jestem bardzo ciekaw, jak te najlepsze parametry mają przełożenie na realne oszczędności w stosunku do profili z pcw? Sprzedawca (okien albo tego bloku podoprogowego) jest w stanie to policzyć? Bo ja zakładam, że wręcz marginalne. Ale mogę się mylić. Nie chodzi mi o dyskredytację ciekawych myśli mających wpływ na rozwój rynku, ale zwrócenie uwagi że czasem zbyt mocno zaprzątamy sobie głowę mało istotnymi rzeczami (w sensie że chcemy poprawić coś co jest już dobre, a inne - rażące sprawy pozostawiamy same sobie. Co nam da cieplejsze podproże (które i tak będzie schowane po części w ociepleniu) jak całe okno jest z profili PCW?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 12.12.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Zgodzę się z Tobą finlandia. Nie ma sensu wymyślać na nowo rzeczy już wymyślonych i działających dobrze. Poprawiać je w stopniu nieistotnym to też głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts