Pilaf 12.11.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Witam! Przecieka mi wąż odpływowy od pralki. Nie przy połączeniu, tylko na środku, gdzieś jest sparciały i cieknie. Chciała bym się dowiedzieć czy mogę go na bieżąco czymś uszczelnić. Wiem, ze mogę go wymienić na nowy, ale akurat nie dam rady załatwić tego w weekend, a prania mam mnóstwo. Mam silikon sanitarny akrylowy, czy mogę tym od biedy uszczelnić taki wąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.11.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Taśmą izolacyjną owiń.Solidnie, kilka razy - i wystarczy na jaki jeden sezon. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 12.11.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Srebrna taśma dostępna na stacjach benzynowych świetnie się do tego nadaje, może też być izolacyjna, a nawet zwykła przeźroczysta biurowa od biedy ale trzeba będzie wymienić częściej. Silikon nie uszczelni połączenia ruchomego, szkoda roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota1234 17.12.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 W Castoramie kupisz białą taśme do uszczelnień kanalizacyjno sanitarnych - moze nie jest mocniejsza ale ładniej wyglada w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 17.12.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Jak będzie a Castoramie to zamiast taśmy kupi wąż i the end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefans1 19.12.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Z tym sylikonem raczej średni pomysł. Rada z srebrną taśmą uniwersalną najlepsza (tą taśmą da się naprawić praktycznie wszystko ). Wymień wąż jak najszybciej. Zajmie Ci to dosłownie chwile i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts