ZGR001 13.11.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Witam Czy ktoś z użytkowników buduje, budował ten dom lub ma w planach budowę? Proszę o kontakt. Może być on w dowolnej konstrukcji z garażem lub bez, na gaz itp. Chodzi mi o jak najwięcej informacji i jakieś projekty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko76 17.05.2017 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Witam Czy ktoś z użytkowników buduje, budował ten dom lub ma w planach budowę? Proszę o kontakt. Może być on w dowolnej konstrukcji z garażem lub bez, na gaz itp. Chodzi mi o jak najwięcej informacji i jakieś projekty. Pozdrawiam. Minęło już kilka miesięcy, ale może nasza wymiana doświadczeń się przyda. Jestem właśnie na etapie przygotowywania wieńca. Mogę jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts