Marcin_B 27.08.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam Podjąłem decyzję o budowie. Kilka dnitemu zaprenumerowałem muratora a teraz odwiedzam to formu. Rozpocząłem od wątku o silikatach bo z dotychczas zebranych informacji optuje za tym materiałem. Widzę, że można tu zebrać wiele cennych informacji i bardzo się z tego cieszę. Chylę czoła przed znajomością tematu wielu z Was. Dopiero zaczynam (faza wyboru projektu) więc będę się głównie przyglądał. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Powodzenia na nowej, pełnej uzależnień, drodze życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 27.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witaj Marcinie w gronie budujących.Przeglądaj to forum jak najczęściej obyś popełnił jak najmniej błędów.Jeżeli czegoś nie wiesz zadawaj pytania,aż będziesz miał pewność.Popytaj w grupie lokalnej,myślę że będziesz miał cenne informacje.Zyczę jak najmniej błędnych decyzji.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.08.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Powodzenia na nowej, pełnej uzależnień, drodze życia. i jeszcze na nowej kredytowej drodze życia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts