krystian330 13.11.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Witam wyremontowałem poddasze i tej zimy zacząłem ogrzewac mam problem z zaparowanymi szybamii spływającą wodą po nich parują całe , poczytałem troche po forach i wiele osob mowi ze pewnie jest duża wilgotność slaba wentylacja . Mam w domu wentylacje grawitacyjna w kuchni bardzo dobrze ciagnie lecz jest problem w łazience bo prawie wcale , i stad moje pytanie czy odcinek rury wentylacyjnej wychodzący z łazienki przechodzący przez stych powinien być ocieplony czy to nie ma wpływu na poprawność działania wentylacji bo teraz nie jest ocieplony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lars 21.11.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Witam.Tak, powinien być ocieplony.Dodam że przez łazienkę powinien być większy przepływ powietrza niż przez kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz106 26.11.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Podłączę się do tematu bo sytuacja podobna.Czy w kanale wentylacyjnym z łazienki (rura od łazienki do kominka w dachu) z wentylatorem bedzie się wykraplać woda? Jak w takim przypadku pozbyć się jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts