Jac70 14.11.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Witam i proszę o radę. Przeprowadziłem się niedawno do domu z piecem Buderus Logomax plus GB 172 ze sterownikiem RC35.Wszystko jest OK prócz przechodzenia na tryb nocny . Ustawiłem temperatury na dzień i noc. W rybie automatycznymwłącza się tryb nocny ale ogrzewanie jest wyłączone (nie świeci się kratka na wyświetlaczu ). Tak samo jest w trybie ręcznym- ogrzewanie pozostaje wyłączone. Sprawdzałem poszczególne ustawienia i nie mam już pomysłu co może być nie tak.Będę bardzo wdzięczny za ewenutalne porady zanim wezwę serwis. Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 14.11.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Byc mkze masz wylaczone ogrzewanienankotle. Musisz podejsc dobkotla i zwiekszyc temperature i zniknie przekreslenie z kaloryferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jac70 14.11.2016 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Temperatura na kotle ustawiona, w dzień kaloryferek jest natomiast kaloryfer znika w chwili włączenia trybu nocnego i nie zapala się do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 14.11.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ustaw "stale dzień" i po problemie.Coś masz albo źle na kotle ustawione albo na sterowniku (np ogrzewanie "tylko w dzień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts