LubianyGrzyb 14.11.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Pytanie o piec. Buduje 100% w technologii Porotherm dom o powierzchni 30m2 sciany dryfix 44 T.Sciany jednowarstwowe,30cm ocieplenie stropu i podlogi,3szybowe przeszklenia. Dom ma sluzyc 1 osobie,wieksza powierzchnia jest zbedna. Jestem esteta i chce zastosowac piec grzewczy Kesseleco KPPTF11P/L. Posiadam duzo przeszklen,wiec piec nie moze byc malej mocy.Ktos eksploatuje taki piec? Nie moge znalezc nikogo kto taki piec posiada.Prosilbym o opinie na temat wspomnianego pieca.Ergonomia przebija wszystkie ogladane przez Moja osobe piece,estetyczniejszych na rynku nie ma,ktos zainwestowal w swiatowej klasy projektanta,co z praktyczna funkcjonalnoscia? Jest bardzo tani,najtanszy i elektronicznie bardzo zaawansowany.Mial ktos stycznosc,lub uzywa tego pieca?Prosze o opinie.Uwaga nie jestem zainteresowany doradztwem zakupu innych piecow i sposobow ogrzewania,Pytanie jest o konkretny Piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 14.11.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Pięknie napisana reklama )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubianyGrzyb 14.11.2016 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) Pięknie napisana reklama )) Jesli ktos uwaza to za reklame prosze zglosic do administratora,on bardzo szybko po numerze IP sprawdzi kto sie loguje pod tym numerem,z jakiej czesci swiata,przegladane strony,czy tresci maili,sprawdzi nawet stan Mojego konta,ktorym posluguje sie przy platnosciach internetowych,wszystkie Moje zakupy internetowe,dla bystrego administratora to nie stanowi problemu,w sieci zostawiamy slady,ktore bardzo latwo odtworzyc.Administratorzy nie sa ludzmi ograniczonymi i sprawdzaja,czy ktos pomijajac profil platny probuje sie reklamowac. Moje pytanie jest o walory uzytkowe,reszta bardzo Mi sie podoba,Prosze o nie insynuowanie dziwnych ,wyimaginowanych domyslow.Widziales ten piec i cene? Jesli widziales to nie mozna sie przyczepic,a o estetyce nikt lepiej anizeli Ja wypowiadac sie nie moze.Prosze o opinie osob uzytkujacych,nie interesuje Mnie zdanie osob nie majacych zajecia i pojecia,byc moze to tylko opakowanie pieca juz istniejacego na rynku,ale skad tak niska cena,posrednik by raczej ladnie opakowal,lecz sprzedawal drozej piec.Ktos sie orientuje? Edytowane 15 Listopada 2016 przez LubianyGrzyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts