marta228 15.11.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Witam serdecznie, mam problem z zaaranżowaniem części wypoczynkowej + kącika RTV. Część kuchenna jest już w "toku", tak jak na załączonym rysunku będą to szafki/urządzenia na całą ścianę + półwyspa mniej więcej do połowy długości pomieszczenia. Jednakże mam problem z ustawieniem tam części wypoczynkowej tj. najprawdopodobniej jakiegoś narożnika? Nie wiem też, w którym miejscu ustawić TV i czy ewentualnie do tego wszystkiego zmieści się też jeszcze stół na 4 osoby. Będę wdzięczna za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.11.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Miejsca na stół i narożnik nie ma... Kanapa się zmieści - albo tyłem do dzrzwi balkonowych i tv na ścianie przy wejściu do pomieszczenia, albo pod ścianą i tv na półwyspie... Stół wszedłby, gdyby nie było półwyspu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 15.11.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) 1) Ścianka zamiast półwyspu(może być niepełnej wysokości) i przy niej telewizor. 2) Edytowane 15 Listopada 2016 przez alicyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts