ufbufkruf 13.08.2020 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Następnie przyszedł czas na "front" Po usłyszeniu ile kosztuje brama dwuskrzydłowa i furtka postanowiłem nauczyć się spawać. Dzięki temu gotowe elementy (wraz z ocynkowaniem) kosztowały mnie 1/3 ceny. Przy okazji cynkowania powstało też popielnik do ogniska oraz tymczasowe zabezpieczenie styropianu na progu wjazdu do garażu. Następnie nadeszła pora na równanie tereny pod wysiew trawy wzdłuż ogrodzenia, front i bok domu. Tak wygląda popielnik do ogniska: zewnętrzny okrąg jest wkopany na stale, środkowy z kratownicą da się wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 13.08.2020 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Przy okazji równania terenu przyszła pora na trwałe zamontowanie pokrywy do szamba. Konieczne było podrównanie betonowych kominków. Tu za namową teścia testujemy mocowanie na klejo-uszczelniacz. Następnego dnia było nie do ruszenia. Tak zostało. Trawa dosiana. Niestety pogoda nie jest już tak sprzyjająca i muszę codziennie podlewać. To taki telegraficzny skrót. Pozdrawiam o ile ktoś tu jeszcze zagląda:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 25.08.2020 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Przyszła pora na zrobienie pokoju maluchowi. Co prawda trochę czasu mini zanim będzie tam spał sam ale konieczne jest ogarnięcie wszechobecnych zabawek. Gdy ja byłem w pracy mój brat ze swoimi pomocnicami dodali trochę koloru do wcześniej tylko pobielonego wnętrza. Następnie przyszła kolej na dodatki umilające wnętrze. Dosiewki trawy zaliczyły pierwsze koszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts