DrKubus 15.11.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Chatka z poddaszem użytkowym, nad poddaszem jest jeszcze stryszek, na którym stać będzie reku. Dach płyta Thermano, na ścianach szczytowych 20 cm graphitu, więc zamarzać nie powinien, ale zastanawiam się nad jego wentylacją:1. dziury w ścianach?2. nawiewniki w oknach szczytowych?3. po rurce WM w przeciwległych kątach?4. zostawić jak jest i raz w miesiącu przewietrzyć otwierając okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scrabie 15.11.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Jeżeli będzie tam zimno, to bardzo spadnie temperatura nawiewu z reku. Ja tak miałem i odłączyłem wywiew, bo do reku wpadało zimne powietrze . W takim wypadku kratki i przewiew. Jeśli będzie tam tak ciepło jak w domu to możesz dac reku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts