Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogromna prośba o wskazanie błędów w projekcie.

bebson

Recommended Posts

http://images83.fotosik.pl/173/e2382ee2f743c478gen.jpg

@kinka dziękuję za poprawki, mogłabyś mi jeszcze powiedzieć co to jest oznaczone strzałką 1? lampka ścienna może? :) średnio umiem odczytywać wszystkie symbole jeszcze..

Czy w sypialni mogą zostać drzwi tak jak są w tej chwili czyli bliżej prawej strony? Zaoszczędziłoby mi to przeróbek, bo wydaje mi się że wyjdzie na jedno, za to na ścianie na przeciw łóżka planowałem powiesić tv, no i zapomniałem od razu oznaczyć ale chciałbym aby jedno okno było otwierane żeby wyjść bezpośrednio na taras, tylko które? to które zaznaczyłem czy może to sąsiadujące z łóżkiem?

W garderobie dookoła to też są szafy jeśli dobrze odczytuję? (strzałki nr 2;)

W łazienkach to co zaznaczyłem strzałką nr 3 to podejrzewam grzejnik żeberkowy? Powiem szczerze że jeśli mamy nie robić mikro łazienki i mikro garderoby to w łazience 1 musi być prysznic, gdyby przesunąć lekko bidet i sedes powinien się zmieścić, poza tym układ byłby bez zmian bo jest super.

Które skrzydło zrobić przesuwne w salonie? Moim zdaniem Lewe.

W kuchni bez spiżarki, gdzie zlokalizować piekarnik i mikrofalę? Wydaje mi się że tam gdzie pierwotnie planowaliśmy lodówkę, czyli wchodząc do kuchni od razu po prawej, fajnie jakby był na wysokości oczu.

@alicyja bardzo dziękuję za propozycje, 4 jest na prawdę extra ale musielibyśmy przerabiać ścianę pod dwa okna, więc raczej zostaniemy przy układzie pomieszczenia jak jest teraz, z blatem na ścianie od strony wejścia, w tej chwili z taką kuchnią mieszkamy i jest to bardzo wygodne, ale jeszcze raz śliczne dzięki :)

• 2 weeks później...