reksgildo 24.11.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dzięki-zimą będę miał co drążyć. Oprócz samych stawek muszę przekalkulować finansowanie tematu (ok 50m2 dachu dwuspadowego na szopce - ok 8kWp)- czy jakaś dotacja z NFOŚ , czy lepiej system gospodarczym (o ile to możliwe...) Dla mnie osobiście jeśli FV to tylko w net meteringu (akumulatory nie wchodzą w grę) Powodzenia Wysłałem Ci PRIV-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hook01 24.11.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Bobrowoddajesz 1000kWh- odbierasz 800kWh BEZ OPŁAT (płacisz tylko opłatę oze i przejściową). I jeszcze raz pisze fotowoltaika ma skrót PV a nie FV (faktura Vat). Dlatego też powtarzam jeśli ktoś myśli pellet to tak ale tylko zamiast węgla. W każdym innym wypadku PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 24.11.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Bobrow oddajesz 1000kWh- odbierasz 800kWh BEZ OPŁAT (płacisz tylko opłatę oze i przejściową). I jeszcze raz pisze fotowoltaika ma skrót PV a nie FV (faktura Vat). Dlatego też powtarzam jeśli ktoś myśli pellet to tak ale tylko zamiast węgla. W każdym innym wypadku PC. Dzięki- za często chyba bywam u dziewczyn w biurze z tym FV, Reksgildo już mi wysłał info, sam też trochę poczytałem.Przez zimę przewałkuję temat i może wejde w to. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts