flayp 31.08.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 mam 4 - osobową rodzinę i gdyby nie pytanie na formu nie wiedziałbym nigdy, że mogą być problemy z zasobnkiem 120 litrów. Dzieciaki są małe i kąpane codziennie, my po nich i NIGDY nie brakło wody. Co prawda używamy na razie prysznica, możliwe, że na 4 x wanna braknie, ale ... no cóż jak kto woli, ja z złożenia nie lubię wanny ... jakoś tak nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 31.08.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Moim zdaniem to napewno zbyt mało.Piec był do 24 kW (ustawiony na poziom do 20 kW) i zasobnik 120 l .Uwierzcie nie można było wziąć dwa razy kąpieli. Niemożliwe. Powiem więcej - całkiem niemożliwe. U nas w tej chwili 120 litrów starcza na 5 osobową rodzinę! Nie miałem sytuacji wchodząc pod prysznic, żeby brakowało ciepłej wody... ? Chyba, że piece z zasobnikiem są na prawdę do kitu... Ja używam teraz zasobnika firmy Richmond - samowystarczalne urządzonko do grzania ciepłej wody, zasobnik 120 litrów, własny palnik i sterowanie. Ciepła woda jest bez przerwy od 3 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts