snajper762 16.11.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Witam, Na zdjęciu widać prawą stronę działki przed pracami ziemnymi oraz wykop pod fundamenty. Przez moją głupotę nawiozłem na działkę glinę i teraz mam z tym ogromny problem. Chciałbym zrobić jakiś podjazd żeby mógł wjechać ciężki sprzęt na działkę typu (czteroośka), większość tej gliny została usunieta z pod fundamentów i w miejscu gdzie ma być podjazd, nie wiem czemu ale pod deszczu nadal jest miękko i raczej coś ciężkiego mogło by się zakopać. Jak utwardzić ten teren żeby nie stała woda i mogło wjechać coś ciężkiego i nie mam na myśli kładzenia od razu kostki ale jakaś solidna podbudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajper762 16.11.2016 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Zdjęcie juz pod zrobieniu fundamentów. Postaram się wrzucić więcej zdjęć wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts