sunrise933 17.11.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Dobra dzięki za hejty ,ale dajcie juz sobie na luz,bo się nakręcacie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 18.11.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Nie pisałem, że się nie znasz, tylko uwzględniłem taką ewentualność. Skoro nie chcesz nikomu zlecać prac, rozumiem, że będziesz budował "tymi ręcami"? PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunrise933 18.11.2016 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 (edytowane) Tak, dokłanie porostu jeżeli będe to robił sam to wiem że niebędzie to wszystko trwało 5 lat, bo w innym wypadku musiał bym dać ekipom ten swój zarobiony grosz ,! Raczej nerwowo bym się wykonczył ,ponieważ nielubię fuszerek i musiałbym być na budowie codziennie zapewne!! Ogólnie to zleciłem dodatkowo o projekt wykonawczy zeby mieć jakies wsparcie. Robiąc większosc samemu niema możliwosci aby zrobic bezbłędnie każdy człowiek o czyms zapomina dlatego będe sie czuł z tym pewniej Edytowane 18 Listopada 2016 przez sunrise933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts