MartaK 27.08.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie lub okolicy (kierunek Katowice/Grodzisk) można oddać surowce wtórne, a dokładnie papier i puszki aluminiowe? Mieszkałam długo niedaleko od punktu skupu surowców wtórnych i przyzwyczaiłam się do dzielenia na kupki, a teraz nie wiem, co z tym zrobić (tamto było w innymi mieście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 30.08.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Znam w Wawie dwa punkty:1. Bonifacego róg Czyżewskiej2. Racławicka róg Wołowskiej Przyjmują papier. Pewnie Ci to nie po drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek67 07.06.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Znam w Wawie dwa punkty: 1. Bonifacego róg Czyżewskiej 2. Racławicka róg Wołowskiej Przyjmują papier. Pewnie Ci to nie po drodze.... Na stronie skupy.warszawa.pl znajdziesz wykaz Warszawskich punktów skupu surowców wtórnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts