autorus 17.11.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Jak zacząłem się rozglądać za łóżkiem dotarło do mnie, że spora cześć podłogówki w sypialni będzie właśnie pod łóżkiem.Nie wiem jak to rozwiązać. Bo w planach było łóżko z komorą na pościel. A teraz już sam nie wiem. A jak wy to zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 17.11.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 To jakaś bardzo mała ta sypialnia ... Albo łóżko duże ... U nas leży materac 2m/2,2m od łóżka bezpośrednio na podłodze i jakoś nie ma problemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 17.11.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Nie będzie żadnego problemu. Co prawda posiadam łóżko na niskich nóżkach, ale jakiegoś przeciągu to tam pod spodem nie ma. Ciepło i tak się wydostanie poprzez materac. Temperaturę ustawisz na rozdzielaczach, przykręcisz minimalnie na inne pomieszczenia i będzie ok. Przecież energia nie wyleci w kosmos, łóżko będziesz miał nieco cieplejsze, nie będzie powodu się trząść po zimnym prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.11.2016 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 To prawda. Z wykonawcą łóżka rozmawiam i zaproponował mi nóżki 3cm wysokości. Wcześniej skrzynia łóżka bezpośrednio leżała na podłodze wiec wydaje się to dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama33 18.11.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Mam łóżko z pojemnikiem na pościel bezpośrednio na podłodze i nie jest to dobry pomysł. Pokój duzy, więc z ogrzaniem nie ma problemu, jednak jak otwieram pojemnik czuć, że ciepło się w nim zatrzymuje. Teraz rozglądam się za łóżkiem na wyższych nóżkach. Pojemnik na pościel dla mnie jest zbędny - i tak nie chowam tam pościeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 18.11.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Nic się nie powinno dziać, wylewka się nie zagotuje w tym miejscu. Ale dla efektywniejszego oddawania ciepła do pomieszczenia warto mieć chociaż minimalną szczelinę oddzielającą dno łóżka od podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts