ermarcin 23.07.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 poszukuję ludzie do rozbiórki starego domu, oczywiście łaczniez wywozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 23.07.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Myśmy taką osobę znaleźli z ogłoszenia w gazecie. Podzwoniliśmy do paru i wybraliśmy najlepszą wg. nas ofertę (zwracaliśmy uwagę, żeby umówić się na cenę za całość, nie za wywrotkę wywożoną - nie mieliśmy szans pilnować ile wyjechało, mieliśmy sporo elementów drewnianych, które albo można ułożyć - wchodzi więcej, albo ciepnąć - wtedy koszty rosną niemożebnie). Nie wiem, czy akurat przy rozbiórce i wywózce nie gra roli to, że ktoś jest z okolicy. Byliśmy zadowoleni, jeśli chcesz, to wyślę Ci namiary na priva. (okolice Rembertowa, Wawra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ermarcin 23.07.2002 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 poprosze o namiary. akurat dom do rozbiórki znajduje sięw rembertowie. na razie mam kilka ofert ale może znajdę jeszcze coś tańszego o około 1-2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 23.07.2002 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Zarządzam takim narzędziem internetowym, które potrafi skierować e-maila wyłącznie do zainteresowanych odbiorców. Jest ono udostępnione na stronie http://www.budowlanka.pl. Osoby prywatne mogą tutaj złożyć zapytania ofertowe dot. branży i zostaną one automatycznie rozesłane do tych firm, które zajmują się daną tematyką na danym terytorium. Mamy ponad 3500 takich użytkowników. Wystarczy podanie adresu e-mail - aby było gdzie kierować odpowiedzi. W zapytaniu należy podać datę obowiązywania oferty - następnego dnia wszystkie odpowiedzi przyjdą jednym e-mailem. Można też samemu zdefiniować pola wymagane do wysłania odpowiedzi (narzucić zawartość odpowiedzi) - te które są podane to tylko przykłady. Z reguły przychodzi kilka, czasem kilkadziesiąt odpowiedzi i jak piszą do mnie ludzie, są zaskakująco dobre. Przy problemach technicznych oczywiście wszelka pomoc. UWAGA prywatni nie mogą dodawać załączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 23.07.2002 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Próbowałam skorzystać z budowlanki i niestety przy próbie zatwierdzania wystąpił błąd (nie można wyświetlić strony). A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 28.07.2002 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Mnie się udało - wejdź jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 29.07.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Jeśli Wam się udało to składajcie zapytania. Jak nie dajecie rady przyślijcie do mnie, ja złożę, tylko podajcie e-maila, bo odpowiedzi muszą wysłać Wam, nie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts