IPS 19.11.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Mam pytanie co do połączenia gładzi różnych producentów na ścianie. Cześć ścian mam zrobione Master Mas ale niestety brakło mi masy więc muszę dokupić inną, niestety musiał bym jechać spory kawałek bo w okolicy jej nie ma. Pytanie czy mogę bez obaw użyć jakiejś innej gładzi do pozostałych części ścian? Nie są to całe połacie tylko np. od pasa do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfosek 19.11.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Bez problemu i tak przeszlifujesz. Ewentualne różnice ziarnistości zgubi faktura farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IPS 21.11.2016 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ok, wszystko jasne, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 23.12.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Szanowny Panie, nie powinno być problemów z użyciem innej gładzi. Polecam jednak najpierw wykonać niewielki fragment powierzchni, aby sprawdzić czy połączenie dwóch wyrobów spełnia Pana oczekiwania. Należy również zadbać o odpowiednie przygotowanie (oczyszczenie) i zagruntowanie podłoża. Rekomenduję użycie gładzi ACRYL-PUTZ® FS 20 FINISZ. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts