asiunia 27.08.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 witajcie forumowicze! jestem zupelnie zielona w tematyce budowy, a chyba mnie to czeka w najblizszej przyszlosci! poki co czytam z zapartym tchem to co tu piszecie i nasuwa mi sie tysiac pytan!ale poniewaz nie zadam Wam tysiaca, poki co ogranicze sie do powitania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 asiunia Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 28.08.2004 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 hej Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.08.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Hej, asiunia Miłego uzależnienia (od forum oczywiście) życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witaj Ja też raczej zielona. Ale nie to się liczy - najważniejszy jest zapał, trochę optymizmu, kasa (niestety za darmo budować się nie da) no i znajomi z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 22.12.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 ...jestem zupelnie zielona w tematyce budowy, a chyba mnie to czeka w najblizszej przyszlosci!... Witaj Asiunia ! Nie bądź ufoludkiem. Zacznij jako praktykant na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts