BubkiDwa 19.11.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Jak w temacie. To moj projekt ( widok od ogrodu- zachod) Zastanawiam sie czy dac tu normalne krotkie okna czy drzwi balkonowe z wyjsciem na ogrod? Jak myslicie? Ja jestem bardzie za balkonowymi, maz raczej nie :/ no i nie wiem czy go przekonywac czy nie. Architekt podsunal mysl z drzwiami. Tu sa okna juz po naszej zmianie. tu rzut parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 19.11.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Ja też bym stosował drzwi balkonowe . Zawsze łatwiej i bliżej wyjść na ogród i wypić kawę poranną latem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.11.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Ja też bym stosował drzwi balkonowe . Zawsze łatwiej i bliżej wyjść na ogród i wypić kawę poranną latem itd. Kawę robi się w kuchni a ta od sypialni daleko i bliżej z tym kubkiem wyjść na taras przez salon, jeśli jednak chcecie tam okno balkonowe to wygodniej powiększyć taras aż do tego okna pytanie czy warto i czy można z pow pow biologicznie czynnej. Dla mnie jeszcze jeden argument myszy i inne pełzaki plus sypialnia..... Można zastosować moskitiery plisowane i zasuwać za każdym wyjściem lub po prostu zamykać okno za sobą... Wietrzenie mnie mimo WM zdarza mi się latem wieczorem jak spadnie temperatura otwierać okno w sypialni szybko spada temperatura więc jest tam ciemno i cicho idealnie dla robactwa ale to ja i mam dom na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BubkiDwa 19.11.2016 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 O Jezu to tez bedzie dom na wsi. Brrr. Zmienilam juz. Tego nie przemyslalam. A sie boje tych roznych dziwnych Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts