Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki młot udarowo obrotowy klasy 5kg.

Recommended Posts

Jak w temacie,przymierzam się do zakupu młota dobrej firmy pytanie ,który z poniższych wybrać. Narazie moim faworytem jest HITACHI ze względu na dobry stosunek jakość-cena,ale może warto wybrać co innego.Dodam że posiadam większość narzędzi wymienionych firm i jestem ogólnie zadowolony ale wiadomo że jedni mają lepsze to a drudzy tamto stąd moje pytanie.Zależy mi na trwałości ,jakości i dobrym serwisie,a oto modele;

-DEWALT D25602K

-MILWAUKEE KANGO 540 s

-HITACHI DH38MS

-MAKITA HR4011C

- BOSCH GBH 5-40 DCE

-AEG KH 5 G

-METABO KHE5-40

Ja mam Dewalt'a ale słabszego niż tu wymieniłeś. Mogę Ci powiedzieć, że mają dobry serwis i obsługę około serwisową (katalogi części, instrukcje serwisowe itp). Jak potrzebowałem to naprawili od ręki. Choć bałem się, że będą próbować wmówić mi niewłaściwe użytkowanie (uszkodzenie głowicy SDS). Jednak naprawili bez gadania. Domyślna gwarancja jest rok (można przedłużyć za darmo poprzez rejestrację na stronie producenta do 3 lat) - Dotyczy to akurat tego modelu, który podałeś.

• 1 month później...

Poprosiliśmy zawodowców, na co dzień pracujących z elektronarzędziami, by wyrazili swoją opinię. W tym filmie: Młotowiertarka GBH 2-28 DFV Bosch Professional

Filmy o innych młotowiertarkach - KLIKNIJ:

Film: GBH 2-24 DRE Bosch Professional - młotowiertarka udarowa

Film: Bosch GBH 18 V-EC Professional - młotowiertarka akumulatorowa

Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora

• 1 month później...
Podany przez Ciebie model Bosch GBH 5-40 DCE to znakomity wybór. Młot ten doskonale poradzi soboie z każdym materiałem, a zastosowane w niej systemy czynią pracę nim lżejszą i przede wszystkim bezpieczniejszą. Warto zaznaczyć, że do 30.04 otrzymasz go w ofercie specjalnej ze szlifierką kątową GWS 850 C. Alternatywą jest tutaj akumulatorowa młotowiertarka Bosch GBH 36. To jedno z najwygodniejszych i najpraktyczniejszych narzędzi w swojej klasie. Wszystkie te urządzenia po zarejestrowaniu są objęte trzyletnią gwarancją. Zachęcamy również do zapoznania się z modelami zaprezentowanymi wyżej przez muratordom.tv.