annatulipanna 06.10.2019 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Cześć karster! Powiem Ci, że koparka mi opadła Nie miałam żadnych powiadomień i nie wiedziałam, że u Ciebie już tak zaawansowane prace. Super! Gratuluję. Kolory u dzieci diabelskie , choć ten turkus bardzo mi się podoba. Mój młodszy syn, chce czarne ściany , także co tam Twoje jaskrawości... Kolor podłogi na górnym korytarzu i chyba w sypialni? bardzo mi się podoba. Co tam położyłeś? W sprawie fug, choć już pewnie po temacie, to mam argumenty za szarą fugą w łazience Choć jeszcze jakiś czas temu, też nie podobało mi się takie zestawienie, także rozumiem żonę Jednak, siedząc w temacie, oswoiłam się z tą szarością i dzisiaj mi się podoba. I uważam to za bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ: - biała fuga na podłodze, to istne zło (miałam, nie chcę nigdy więcej), - dwa kolory fug, to max (np. brązowa do płytek drewnopodobnych, a biała do białych), ale co wtedy dać na podłogę, żeby pasowało do reszty, a nie było białą fugą? - wprowadzanie różnych kolorów fug, nigdy nie wyjdzie idealnie. Myślę, że żonę mogłyby drażnić ślady np. brązowej fugi nachodzące na białą (u mnie tak jest w kilku miejscach) - także ta szara fuga w przypadku białej podłogi (gdzie sprawdzi się doskonale) i połączenia różnych kolorów płytek wydaje się bardzo rozsądnym wyborem. Tyle . Powodzenia w dalszych pracach. Jest już na co popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 06.10.2019 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 annatulipanna dzięki za miłe słowo Działam, działam. Fugi szare czy tam srebrne (nie pamiętam) no a do drewnopodobnych brązowa (kupione, czekają). Kolory mi się bardzo podobają i uważam to za najważniejszy argument by je zostawić. Będzie na dole jeszcze chyba dość ciekawie ... Panele u góry przedpokój/ garderoba/ sypialnia to jedne i te same panele quic step (wszystkie takie mamy). IM1848 (zdjęcia w necie trochę przekłamują - zwłaszcza te na ceneo) . Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 06.10.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Myślałeś o fudze grafitowej lub czarnej do płytek drewnopodobnych? Wg mnie wygląda bardziej naturalnie (mimo wszystko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2019 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Wpadłam wreszcie, bo przez ciebie naśmieciłam na kominkowym Piękny domek będzie. Bardzo mi się podoba łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 14.01.2020 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Chciałbym pokazać kilka fotek, mamy ponad 90% prac ukończone, można by powiedzieć że jakieś 98-99 No ale ostatnio jakoś tak klasycznie nastąpiło zmęczenie, spowolnienie i zniechęcenie do dalszej pracy zarówno przy wykańczaniu się jak i przy aktualizacji dziennika za co przepraszam i obiecuję, ze chociaż to drugie poprawię - tylko jakieś fotki specjalnie dla czytających/ oglądających wcześniej wykonam. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2020 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 18.01.2020 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 fotki specjalnie dla czytających/ oglądających :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 19.01.2020 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Czy ja czegoś nie widzę? Gdzie nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggdh 28.02.2020 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Grunt, że do przodu i widać już koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.03.2020 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Gdyby tak szło zrobić zdjęcie telefonem i jednym przyciskiem wrzucić na forum... Robiłem jakieś porządki na kompie i znalazłem kilka zdjęć skompresowanych, gotowych do wrzucenia na forum: Wciąż mam dużo do zrobienia, raz na tydzień (czasem raz na 2 tygodnie) coś w domu zrobię, na zewnątrz wszystko leży odłogiem, dom ma tynk ale nie ma deski greinplast przyklejonej ani kamienia. Materiały leżą w garażu i czekają (kleje, grunty się starzeją a może dojrzewają ) cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.03.2020 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.03.2020 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.03.2020 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 W dużej łazience mam docelowy blat i ten duży parapet (miło być dębowe ale miałem do czynienia z tak tragicznym stolarzem, że nie dokończył przez rok czasu swojej pracy cham jeden). Jak zrobię tam kabinę to wrzucę fotki. Kabinę chciałem z akcentami czarnego, ma nieco niestandardowy wymiar bo odpływ ma wewnątrz 99cm a boczna ścianka dokładnie 91,5cm więc żaden standard nie pasuje - ceny zabijają (od ok 4000zł w górę). Dlatego kabina jest póki co tylko na dole. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 27.03.2020 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Muszę przyznać, że czekałem z niecierpliwością na fotki, ale warto było czekać. Fajnie tam u Ciebie. Uprzedzając pytanie konkursowe: "Gdzie jest Karster?" - odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.03.2020 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Wstawione z premedytacją Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 28.03.2020 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Piknie !!! Dasz namiar na stół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2020 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Super Trochę masz z pralnią kiepskawo. Nie masz jakiegoś pomiszczenia, by je przerobić na pralnię? Posiadanie Pralni i garderoby było dla mnie jednym z powodów chęci posiadania domu. Niestety nie pomyślałam wtedy o spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chilli banana 29.03.2020 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 kurcze karster kiedy wyście to zrobili super, że już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstawik 29.03.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Cześć. Super wszystko wygląda. Napisz proszę, jak się nazywa i gdzie kupiłeś tę tapetę 3D do salonu z motywem kwiatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 29.03.2020 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stół z allegro: (mdf z fornirem dębowym, rozkładany do 5metrów)https://allegro.pl/oferta/duzy-stol-200x100-rozkladany-do-400-cm-biale-nogi-7770262827Tapeta tez allegro, jak za 50zł/ rolka chyba robi robotę bo zwraca uwagę. Pralnia, jaki z nią problem? Suszarka bębnowa stoi nad pralką i ot po pralni. Minął być jakieś drzwi ale tam jest skos i nie ma co za bardzo zrobić. PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts