fkfk1 20.11.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Styl w jaki uderzyliśmy to skandynawsko-loftowy z nutką nowoczesności. A że od zawsze marzyłam o takim drewnianym loftowym stole, to jako pierwszy kupiłam stół. I mam problem z krzesłami. Miały być z drewnianymi nogami i tapicerowane, jednak uważam, że drewniane nogi będą za bardzo zlewały się z resztą drewna. Może postawić na czarne metalowe nogi i białe lub szare krzesła? Salon łączy się z kuchnią, gdzie są szare jasne płytki, będą białe matowe meble i czarne agd + drewniany blat. Salon ma białe i szare ściany, na jednej ścianie (małej przy stole, na lewo) będzie czerwona cegła. Narożnik szary, szafka wisząca rtv biała, stolik taki jak stół tylko 50x50, czarny kominek (biała ściana) . stół jak widać. Chciałabym postawić na jasne krzesła, żeby trochę złagodzić te masywne czarne stalowe nogi, tak mi się przynajmniej wydaje, ale kupić coś pasującego do stołu. Bardzo proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.11.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Szkoda, że kuchnia ma inną podłogę - mogło być pięknie jednolicie... Do stołu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fkfk1 01.12.2016 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 no niestety stwierdziliśmy, że jednak płytki w kuchni są bardziej praktyczne- wiem, wiem, zachowawczo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts