Aga_somewhere 20.11.2016 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Witam, Może ktoś coś pomoże- myślałam, że już mamy projekt, ale pokazaliśmy mieszkanie 2 znajomym, którzy interesują się wnętrzami i przedstawili nam swoje wizje i rady (oczywiście wykluczające się) i teraz jestem w kropce. Ogólnie chcielibyśmy nie zmieniać instalacji, jedynie wyburzyć ściankę w kuchni i przesunąć grzejnik, zrobić dodatkowy blat. A od lodówki zrobić przedłużenie szafki w przedpokoju- aby tworzyła linię ciągła i spójną. Zamiast toalety chcemy zrobić składzik z pralką. Jedną z sugestii jest jednak wyburzenie ścian toalety i powiększenie tym samym przestrzeni i zupełnie inne zaprojektowanie kuchni. Może ktoś spojrzy świeżym i krytycznym okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.11.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 http://images82.fotosik.pl/179/20ee8742a4d14821med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erleska 02.01.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Najlepiej zapytaj kogoś postronnego, ale kto się na tym zna! Mogę polecić panią Aleksandrę z [spam]. Ona zaprojektowała 2 lazienki i salon w moim nowym mieszkaniu na mokotowie, bo bylam zupelnie w kropce po nietrafionej aranżacji kuchni :/ Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts