veratoxic 21.11.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Nie mogę uporać się z projektem łazienki a goni mnie czas. Nie będę oryginalna i planuję szarości i drewno. Płytki drewnopodobne już kupione choć możliwy zwrot. Na żywo wyglądają według mnie dużo lepiej niż w projekcie. Płytka bazowa wybrana to grey soul mid w formacie 60x60 - płytka piękna z lekką fakturą ale gładka w dotyku, drażnią mnie jedynie żółtawe "plamy", gdyby nie to byłaby idealna. Podłoga i ściana główna chciałabym aby była w drewnie , nie mogę natomiast zaaranżować ściany z wc i kabiną - nie podoba mi się gres drewnopodobny na wc za dużo zamieszania jak dla mnie. Na wc kupiłam białe błyszczące lekko falowane heksagony 17x20cm, ale teraz nie jestem przekonana, trzeba by je było gdzieś powtórzyć ale nie wiem gdzie. Proszę o sugestie. A może ciemniejsze WC i ciemniejsze dodatki? Na wprost wejścia ma być grzejnik-brakuje na projekcie. Wydaje mi się że w wersji pierwotnej jest trochę nudno i czegoś brakuje, a może za dużo już myślę.... Pomóżcie proszę... Edytowane 21 Listopada 2016 przez veratoxic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.12.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Łazienka jest trochę przeciążona ilością okładzin ceramicznych. Drewnopodobne płytki wprowadzają Do wnętrza ciepło, ale fajnie byłoby efekt ten zwielokrotnić drewnianymi i naturalnymi dodatkami (z drewna, trawy, bambusa). Obudowę stelaża chyba lepiej byłoby wykończyć płytką bazową lub płytą meblową (taką jak szafki wiszące nad lustrem). Ściana vis a vis wejścia mogłaby być pomalowana farbą kuchnia-łazienka w kolorze tym samym co szare płytki, zmniejszyło by to „efekt pudełka” jaki się tutaj wyczuwa i dodało wnętrzu lekkości.Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erleska 02.01.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Drewniana powierzchnia fajnie rozjaśnia to pomieszczenie. popieram wypowiedź powyżej Ja bym jeszcze dała duże lustro na ściane, zeby rozweselić bardziej pomiesczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts