janekdarf456 22.11.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Co z tym weglem z supermaketow? Kupowac? Ktoś ma kontrole nad tym co wykładają na półkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dębowy 22.11.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Zazwyczaj jest na palecie nie na półce.Można tym palić z tym że cena vs kaloryczność nie jest korzystna dla kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 22.11.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 W przeciwieństwie do węgla palenie drewnem nie śmierdzi w najbliższej okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.11.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Jasne i najlepiej widać to wiosną w ogrodach działkowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 26.11.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Co z tym weglem z supermaketow? Kupowac? Ktoś ma kontrole nad tym co wykładają na półkach? Paliłem groszkiem z Castoramy za 650zł/tona - i co do ceny za kWh to nie mogę narzekać - wychodziło mi ok 12-14gr za 1kWh. Obecenie pale Sztygarem i 1kWh kosztuje ok. 16gr, natomiast tani węgiel z marketów to pewnie rusek i z tego wynikają pewne utrudnienia - syf w kotle i dym z komina - nie udało mi się tego wyeliminować. Lepszy groszek = czysty wymiennik i palenisko, mało popiołu i zero dymu z komina, wydobywają się jedynie spaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4darko 28.11.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 (edytowane) Raczej nie bo to sprzedawca – firma handlujaca a nie sklep odpowiada za to co znajduje się w opakowaniach z weglem. Swoje przezylem z ekogroszkiem z roznych sklepow budowlanych. Cos na ten temat wiem. Widze tez ze produkty z najwyzsza liczba reklamacji mimo ze tanie znikają z polek wielopowierzchniowych na stale. I slusznie, bo traci na tym renoma sklepu. Okazuje się ze ci co najwięcej krzycza w reklamie najmniej maja jakości. Chociaż sa wyjątki. [sPAMER] ekogroszek znajalzelm w liroju i trzymama się tej firmy jak tonący brzytwy. Jakosc ok. Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Termostat 01.12.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ja tam nie polecam ekogroszków z supermarketów. Raz się naciąłem i to strasznie, dostałem jakieś kamienie. Tak się składa, że trochę i mojej winy bo dokładnie nie spojrzałem. ale wiem,, że cena węgla ma swoje kosztować a te wszelkiego rodzaju promocje w super i hipermarketach są bardzo mizerne. Jednak jak ktoś ma zaufanie, trafia na dobre produkty i to w fajnej cenie, to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 01.12.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 również uważam, że to nie najlepsze miejsce na takie zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts