Edith 28.08.2004 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Mam zamiar budować dom według projektu ZODIAK z firmy archeton http://www.archeton.pl/projekty/index.asp. Jesli jest ktoś kto ma zamiar, buduje lub już budował taki dom, bardzo proszę o wszelkie informacj na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 29.08.2004 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 http://www.archeton.pl/ ZODIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.10.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Witam,Zodiak ładny projekt ale z piwnicą coraz mniej ludzi buduje w zieminiestety ja mam KRABA-2 ale to jedna rodzina ładny rozkład góry na parterze kosztem spizarni mozna powiekszyć pokoj , przesując łazienkę do spiżarni , zbieram projekty archetona ale go nie mam http://www.elewacje.archeton.pl można kupić kolorystykęto taka strona dla wtajemniczonych zgrabny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 30.11.2004 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 No ja mam pomysły na wykorzystanie piwnicy, a pozatym na działce nie bardoz jest gdzie postawić jakieś gospodarcze budynki, więc piwnica mimo, że przezytek ale mnie jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.12.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Jak piwnica to tylko w Zodiaku ,czekamy na twoje zdjęcia z budowyhey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 21.12.2004 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Hey, dlaczego tylko w Zodiaku??? Ja mam naprawdę mnustwo pomysłów na piwnice, a poza tym na działeccze nie ma za bardzo gdzie szaleć z budynkami gosp. A co do zdjęć, no mam nadzieję, ze wszytko dobrze pójdize i bede mogła siem pokwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 22.06.2005 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam, fotki beda ale jeszcze nie teraz....a chatka juz stoi niedługo bedzie daszek...jestem happpppppy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 23.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Czekamy - my ale nie tylko ruszył też konkurs Archetonu na dom można wysłać do nich zdjęcia i wygrac w październiku kosiarkę na jesienny zbiór ziemniaków, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 15.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Cieszymy się razem z tobą ale gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts