Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt zagospodarowania terenu - szkic

RR

Recommended Posts

Przeczytalem artykul pana Pawla Detko pt. "Projekt zagospodarowania terenu - nie tyko formalnosc". Dobry, moim zdaniem. Tylko jedna sprawa nie daje mi spokoju. Na stronie 69 sa dwa przykladowe rysunki. Wynika z nich, ze slonce znajduje sie na polnocnym zachodzie. To kapitalna sprawa, jezeli mozna zmusic slonce by przesuwalo sie po niebie tak jak chce tego inwestor :-) U mnie jakos tak zawsze swieci od poludnia.

A calkiem serio to chyba w koncu skusze sie na prenumerate. Gdyby jeszcze Redakcja mogla wyrzucic te grubsze strony ze srodka. Okladka jakos zostala zmieniona z tej rozkladanej i Murator to przezyl.

Pozdrowienia,

Robert

• 1 month później...
Przeczytalem artykul pana Pawla Detko pt. "Projekt zagospodarowania terenu - nie tyko formalnosc". Dobry, moim zdaniem. Tylko jedna sprawa nie daje mi spokoju. Na stronie 69 sa dwa przykladowe rysunki. Wynika z nich, ze slonce znajduje sie na polnocnym zachodzie. To kapitalna sprawa, jezeli mozna zmusic slonce by przesuwalo sie po niebie tak jak chce tego inwestor :-) U mnie jakos tak zawsze swieci od poludnia.

A calkiem serio to chyba w koncu skusze sie na prenumerate. Gdyby jeszcze Redakcja mogla wyrzucic te grubsze strony ze srodka. Okladka jakos zostala zmieniona z tej rozkladanej i Murator to przezyl.

Pozdrowienia,

Robert

Uwaga odnośnie grubych stron bardzo słuszna. Ja zaczynam MURATORA od wyrwania wszystkich stron reklamowych. Nie zawsze to ładnie wychodzi ale łatwiej przeglądać czasopismo.

• 3 weeks później...

Też pierwsze to co robię to z furią wariata wyszarpuję te grube, bezużyteczne badziewia :evil:

Po tej "operacji" gazetka jest o 1/3 cieńsza i o połowę lżejsza 8)

Nie wspomnę o zaoszczędzonym miejscu w archiwum.

P.S. czy wy również jak ja, zaznaczacie sobie stickersami ważniejsze artykuły ??!!??

• 4 weeks później...