RR 28.08.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Przeczytalem artykul pana Pawla Detko pt. "Projekt zagospodarowania terenu - nie tyko formalnosc". Dobry, moim zdaniem. Tylko jedna sprawa nie daje mi spokoju. Na stronie 69 sa dwa przykladowe rysunki. Wynika z nich, ze slonce znajduje sie na polnocnym zachodzie. To kapitalna sprawa, jezeli mozna zmusic slonce by przesuwalo sie po niebie tak jak chce tego inwestor U mnie jakos tak zawsze swieci od poludnia. A calkiem serio to chyba w koncu skusze sie na prenumerate. Gdyby jeszcze Redakcja mogla wyrzucic te grubsze strony ze srodka. Okladka jakos zostala zmieniona z tej rozkladanej i Murator to przezyl. Pozdrowienia, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 08.10.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Przeczytalem artykul pana Pawla Detko pt. "Projekt zagospodarowania terenu - nie tyko formalnosc". Dobry, moim zdaniem. Tylko jedna sprawa nie daje mi spokoju. Na stronie 69 sa dwa przykladowe rysunki. Wynika z nich, ze slonce znajduje sie na polnocnym zachodzie. To kapitalna sprawa, jezeli mozna zmusic slonce by przesuwalo sie po niebie tak jak chce tego inwestor U mnie jakos tak zawsze swieci od poludnia. A calkiem serio to chyba w koncu skusze sie na prenumerate. Gdyby jeszcze Redakcja mogla wyrzucic te grubsze strony ze srodka. Okladka jakos zostala zmieniona z tej rozkladanej i Murator to przezyl. Pozdrowienia, Robert Uwaga odnośnie grubych stron bardzo słuszna. Ja zaczynam MURATORA od wyrwania wszystkich stron reklamowych. Nie zawsze to ładnie wychodzi ale łatwiej przeglądać czasopismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 28.10.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ja zaczynam MURATORA od wyrwania ... A myslalem, ze tylko ja to robie , chociaz ja wyrywam tylko te grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Doprowadzicie do zwiększenia ilości reklam na 1/2 strony i nie będziecie mieli co wyrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 29.10.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Też pierwsze to co robię to z furią wariata wyszarpuję te grube, bezużyteczne badziewia Po tej "operacji" gazetka jest o 1/3 cieńsza i o połowę lżejsza Nie wspomnę o zaoszczędzonym miejscu w archiwum. P.S. czy wy również jak ja, zaznaczacie sobie stickersami ważniejsze artykuły ??!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 25.11.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 TEŻ WYRYWAM GRUBE KARTKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts