מרכבה 23.11.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 program wywala mi taki komunikat kiedy wchodzę na stronę forum a w przeglądarce pokazuje i w kółku - że nie zabezpieczona strona .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 23.11.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Nic nie widać na screenie. Poza tym Avast... Aplikacja służąca głównie do spowalniania komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.11.2016 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 23.11.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Nic nie widać na screenie. Poza tym Avast... Aplikacja służąca głównie do spowalniania komputera. daj spokój , ja lecę na awaście już kilka dobrych lat , nawet po zakupie laptopa z win 7 zainstalowałem XP-ka i do dziś leci jak ta lala prawie 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 23.11.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Ja też nie mam nic przeciwko Avastowi to chyba najlepszy darmowy antywir. Ale co aktualizacja to wyskakują właśnie takie dziwy jak wyżej. Mnie też takie coś wyskoczyło przy przeglądaniu muratora. Jeśli nie ufasz avastowi przeskanuj komputer MBAM, JRT, oraz adwcleaner, ta trójca rzadko się myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 23.11.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 [ATTACH=CONFIG]374038[/ATTACH] program wywala mi taki komunikat kiedy wchodzę na stronę forum a w przeglądarce pokazuje i w kółku - że nie zabezpieczona strona .. Wpisz w ustawieniach "węgiel"ekogroszek" - przestanie reagować.Również jest uczuluny. Nie dziwię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.11.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Nie no zachować czujność rewolucyjną potrzeba, forum duże, masa ludzi się przewija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 25.11.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Avast akurat sporo przepuszcza, w pracy po przesiadce z avasta na comodo okazało się że na każdym kompie kilku do kilkunastu nie proszonych lokatorów, mieszka. Avast nic nie wykrywał. A z forum wczoraj po południu i wieczorem coś było na rzeczy, bo zarówno pod WIN7 z comodo , pod Linuksem jak i na telefonie z androidem, pokazywało mi się ostrzeżenie przed przejściem na stronę FM "Uwaga złośliwe oprogramowanie, domena mogła zostać przejęta," itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts