adam_mk 27.11.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 "a w glinie woda się będzie rozsączać? "A widziałeś kiedyś SUCHĄ GLINĘ POD TRAWNIKIEM? Tak. Będzie. Tylko trochę jej trzema pomóc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.11.2016 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 "Z tym bym polemizował."No, możesz. To rozwija.A ja dwa lata granta z rurowca robiłem...Do dziś tam ze 200 termometrów zakopanych dane podsyła - co tam w gruncie się dzieje...Jest zapis z kilku już sezonów co 10 minut. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 27.11.2016 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 udostępnisz? ciekawe wnioski można wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.11.2016 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Nie władam tym, nie mój grant.Nie mogę. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 05.12.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Układając nad SZCZELNYM rurowcem rozsącz wody dachowej, z rynien, mocno poprawiasz parametry konstrukcji. Planowałeś to? Adam M. wracając do tematu... rurę GWC otaczam gliną i nad nią dopiero warstwę piasku a w niej rurę drenażową z wodą z dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.12.2016 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Boszsze... ŻWIRU, GRUZU zawiniętego w geowłókninę.Ludzie zakopywali skrzynki na butelki od piwa wypełnione żwirem - i działało... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 05.12.2016 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 a szlaka (przepalony miał węglowy) się nada? Teść ma tego nieograniczone ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts