marcenka 28.08.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Witam forumowiczów.Ślędzę FORMU już od jakiegóś czasu. Mam na imię Marzena i chciałabym dołączyć do wszystkich "wariatów" którzy budują. Niestety mój zawód nie ma nic wspólnego z budowaniem (kosmetolog) ale mój mężczyzna lubi tę "zabawę" a ja zamierzam go w tym wspierać. Działkękupiliśmy w Łazach k/W-wy (tuż za Magdalenką) i mamy zamiar wybudować tam KORNELIĘ z biura Archipelag. tak przy okazji : Jak można się dostać na mapkę "grupy warszawskiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 20.12.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Nie wypada pozostawiać powitanie kobiety bez odpowiedzi ! Witaj Marcenka ! Miło, że jesteś z nami. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 20.12.2004 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Też się cieszę tym bardziej,że na tym wspaniałym FORUM można tak wiele się nauczyć a oczywiście przyokazji uniknąć błędów w tak świetlistych celach jakimi są nasze nowopowstałe domki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts