osowa 28.08.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 własnie wzięłam się za składanie nowego biureczka ( firma Black, Red itd...) dla córci. i zaczął sie dla mnie prawdziwy KOSZMAR ! Czy Wasze mebelki też były rozłożone na części pierwsze? każda klapeczka , listeweczka , zawias ,śrubka oddzielnie? Bez porządnych narzędzi ani rusz - że nie wspomne o tym , sama kobieta sobie z tym raczej nie poradzi .... Jakie macie dobre sposoby na szybki i bezawaryjny montaż ? Bo siedzę już pół dnia przy nim i nie widać mnie z miejsca ...a instrukcja jest do kitu ! Qrczę , dlaczego nie sprzedają choć z zamontowanymi prowadnicami i zawiasami ??? Powinni tego zabronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 30.08.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 ale dzięki temu, że wszystko jest w częściach, przywieziesz meblościankę, komplet wypoczynkowy i ze dwa biurka w bagażniku malucha (tak ładnie wszystko pakują ) a co do składania potem tego wszystkiego to trzeba trochę cierpliwości z rozgryzanie przekserowanej tysiąckrotnie instrukcji i domyslanie się co to jest np. wkręt B9 albo kupować w sklepie ze złowrogim napisem: "montaż gratis" (ale wtedy czas montażu się wydłuża trzykrotnie - sprawdzone ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.08.2004 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Fakt To w zasadzie TYLKO biureczko , ale nawet nie myślę co będzie jak mi przyjdzie kupować meble do nowego domu Biurko stoi już złożone - bez męża nie dałabym rady ale .....zajęło to cały wieczór i .... pół nocki . Jedno wiem , jest napewno mocne i masywne ..... ale Wy jesteście zbereżniki no mocne - bo mąż je złożył a Wam zaraz takie myśli do głowy przychodzą A byście widzieli radość mojej córeczki z nowego nabytku i jak dumnie przy nim zasiada. Pozdrowionka dla Wszystkich montujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 30.08.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 czyli składanie mebli zbliża rodzinę do siebie a ze mnie żaden zbereźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 osowa hmm dam rade - nie kupuj wiecej tych mebli...bo one nie sa mocne i masywne...niestety sama kupiłam dla syna...mało sie nie pozabijalismy koszmarek skrecanie szafki...nio i po 4 miesiacach szufladki raczej otwieraja sie jakby były 100 lat uzywane:( Raczej zaliczyłabym te meble to hmm badziewnych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.09.2004 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 osowa hmm dam rade - nie kupuj wiecej tych mebli...bo one nie sa mocne i masywne...niestety sama kupiłam dla syna...mało sie nie pozabijalismy koszmarek skrecanie szafki...nio i po 4 miesiacach szufladki raczej otwieraja sie jakby były 100 lat uzywane:( Raczej zaliczyłabym te meble to hmm badziewnych:( Tak Tesiu wiem o tym ale to tylko tymczasowy mebelek . Na nowy dom będzie zakupione porządne biurko pasujące wystrojem do całego jej pokoju - mamy plan urządzić je w cukierkowym angielskim stylu , więc i meblowa "oprawa" musi być dobrana a co do tych mebli obojętnie jakiej by nie były firmy - problem zawsze z tym składaniem wczoraj męczyłam się dla odmiany z fotelem do tegoż biurka , ale już po bólu ...wszystko stoi - jak na razie się trzyma , Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts