nikonel 27.11.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Prosze o podpowiedzi. Mam podłogę z paneli z twardego korka. Są bardzo mocno przyklejone do podłoża. We dwoch metr kwadratowy zrywalismy w wielkim wysilku poltorej godziny. Postanowilem je zostawic i przykleic gres na nie po wczesniejszym zeszlifowaniy zewnetrznej powierzchni. Grubosc gresu jest na styk z wysokoscia drzwi antywlamaniowych , zostaje okolo 2mm. Drzwi nie moge juz wyzej podniesc. Tak wiec grunt i klej elastyczny odpada. Myslalem aby przykleic je na klej do parkietu ale nie jestem tego pewien. Jaki klej tego typu byscie polecili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 09.12.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Prosze o podpowiedzi. Mam podłogę z paneli z twardego korka. Są bardzo mocno przyklejone do podłoża. We dwoch metr kwadratowy zrywalismy w wielkim wysilku poltorej godziny. Postanowilem je zostawic i przykleic gres na nie po wczesniejszym zeszlifowaniy zewnetrznej powierzchni. Grubosc gresu jest na styk z wysokoscia drzwi antywlamaniowych , zostaje okolo 2mm. Drzwi nie moge juz wyzej podniesc. Tak wiec grunt i klej elastyczny odpada. Myslalem aby przykleic je na klej do parkietu ale nie jestem tego pewien. Jaki klej tego typu byscie polecili. 111 Kreisel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 11.12.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Sam klej nie wystarczy . Najpierw trzeba zabezpieczyć korek przed wilgocią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts