Eti 28.08.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Jakie macie doświadczenia z uzytkowaniem pieców Urlich (szczególnie chodzi mi o olejowy, typ Ederlich). Czy jesteście zadowoleni z wyboru? Przymierzamy się do zakupu i chcemy poznać opinie forumowiczów Pozdrawiamy. E i T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13gruby 29.08.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witam .Rozmawiałem z kilkoma osobami ,które maja piec tej firmy są bardzo zadowolone,eksploatują piec od 2-4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 14.11.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 odświeżam temat, sam jestem zainteresowany, wykonawca inwestycji polecam mi olejowy dwufunkcyjny bez zasobnika model Urlich'a. opinie są różne, jak i sama cena pomiędzy Urlichem czy np. Veissmanem.może ktoś ma jakieś doświdczenie z tymi piecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13gruby 14.11.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Witam! Sam kupiłem piec Buderusa z zasobnikiem CPU.Ale kolega eksploatuje 5 lat Ulricha o mocy 27 KW bez zasobnika i twierdzi ,że teraz kupiłby z zasobnikiem.Sam piec jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.11.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Całkiem niedawno była dyskusja na ten temat, poszukaj.Generalnie to ci którzy ten piec mają i użytkują od lat, mówią że jest OK, a ci którzy go nie mają albo są instalatorami innych firm, mówią że Ulrich jest po paru latach do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 15.11.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 no właśnie, nie upieram się, że Ulrich jest super (zwłaszcza, ze jeszcze pieca nie kupiłem) ale obseruję, że w dyskusji biorą udział głównie użytkownicy kotłów innych marek. Nie zrobiłem jeszcze pełnego rozeznania (montaż pieca dopiero na wiosnę) ale wydaje mi się że oferta Ulrich'a jest najatrakcyjniejsza cenowo (piec dwufunkcyjny kondensacyjny olejowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 No właśnie, jaka jest cena kondensacyjnego Urlicha olejowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 16.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Moim skromnym zdaniem w temacie posta powinno być KOTŁY a nie PIECE - ale to tylko taki szczegół niby bez znaczenia a jednak.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 16.11.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 No właśnie, jaka jest cena kondensacyjnego Urlicha olejowego? http://www.ulrich.com.pl/ tam są przykładkowe ceny, a co wynegocujujesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts