mamaWeroniki 28.08.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Witajcie,Czy ktos może budował, buduje albo ma w planach budowę domu wg projektu WB 3476 agrobisp? Ja własnie na taki projekt sie zdecydowałam i chętnie wymienię uwagi na temat tego projektu.pozdrawiam:)http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=232&dodaj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 30.08.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Poddasze jest o key, ale parter :za mała kuchnia, nie będzie można sie ruszyć,mały salon, nie planujesz kominka ?, bo nie byłoby gdzie postawić,nie ma na dole łazienki, tylko malusieńkie wc, a dodatkowy pokój jest, chyba że to gabinet do pracy, ale łazienka i tak na dole sie przydaje,generalnie nie zachwyca, ale nie jest tez najgorszy,zależy czego oczekujecie, jaki jest Wasz tryb życia. Ale wszyscy mówią, że życie koncentruje się w salonie i kuchni, a na górę idzie sie tylko spać, więc raczej dół powinien byc wygodny. Poza tym cztery lukarny na dachu, to duży koszt. Wolałabym zamienic ten projekt na dom z prostym "gołym" dachem, ale za to z przestronnym parterem, wygodna kuchnią, gdzie mozna byłoby jeść codziennie śniadania, obiady i kolacje. W salonie jemy wtedy gdy sa goście, a na co dzień jada sie raczej w kuchni, do tego potrzeba około 12-13 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamaWeroniki 02.09.2004 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 dzieki za odpowiedź Zaczne od dachu - to specjalnie wybralismy lukarny ponieważ chyba bym nie wyrobiła jakbym nie mogła normalnie wyjrzec przez okno - a takiego komfortu niestety okna połaciowe nie dają. Natomiast jesli chodzi o parter to mysle że i tak kuchnia bedzie otwarta na salon i razem z hallem bedą tworzyć jedną przestrzeń która w sumie jest całkiem spora bo 41m2 a kominek jest w ścianie dzielacej kuchnię i salon na rogu. ale i tak serdeczne dzieki za słowa krytyki, bardzo lubie słuchac innego zdania niz moje. Poza tym klamka zapadła, projekt juz jest na poczcie, zaraz idę po niego pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamaWeroniki 10.09.2004 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Naprawdę nikt nie wybrał takiego domku? Ja juz projekt mam u siebie ale chętnie zobaczyłabym go na zywo... i pogadała na temat ewentualnych zmian... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamaWeroniki 21.09.2004 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 już troche zrezygnowana ale jeszcze ciagle z nadzieją, że może jednak ktoś buduje albo wie o kimś kto buduje ten domek http://nowydom.onet.pl/1057,0,projekt.html dajcie znać! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts