marcpfs 29.11.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witam. miałem piec w piwnicy. teraz mam w oddzielnym pomieszczeniu. myślę że fachowcy mi żle podłączyli pompki, i powinni przerobić naczynie przelewowe. Sterownik przy piecu może obsługiwać czujnik cwu plus pompkę, ale wcisneli pod nieobecnosc rodziców sterownik zamiast pociągnąc kable. bo niby podobnie cenowo. chciałbym mieć jakąś może podstawe, aby udowodnić że mam racje. i się nie wymigali od roboty. Pompke przy piecu mam na trzecim biegu, a do kaloryferów na pierwszym, wszystkie grzejniki nie grzeją w domu, gdy zwiększę bieg to przestaje grzać CWU. Przyszłości mam zamiar domontowac zawór mieszający do COhttp://images81.fotosik.pl/206/cc9da93012af8421.png Edytowane 1 Grudnia 2016 przez marcpfs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 30.11.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Możesz powiększyć obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcpfs 01.12.2016 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 obrazek poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts