kermit_theFrog 30.11.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 czesc wszystkim! mam mały segmencik do wykończenia ale poki co to on mnie wykancza. ciągle wychodzą jakieś "kwiatki" i chwilowo jestem na etapie ze juz mi wszystko jedno... mam nadzieję że niedługo zacznie się ten przyjemniejszy etap - wybierania poduszek i koloru zasłon a nie walka tylko z wiatrakami... moj dylemat na dzis, to czy w sypialni zrobić typowe szafy do zabudowy a jesli tak to czy normalne ustwienie czy narozne. Druga wersja to wydzielenie z sypialni małej garderoby... moze cos doradzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 02.12.2016 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 `hej i jak tam dylematy? ja byłabym za garderobą, ale skoro się obawiasz, że bardzo zmniejszy ci pomieszczenie, to rób szafy z szafami zyskujesz pewnie jakiś metr przestrzeni.... ale z kolei garderoba to przecież też wielka szafa no i garderoba chyba jest tańszą opcją....` pokaż, co ci się podoba... tu fajne drzwi przesuwne http://img.shmbk.pl/rimgsph/68260_49194452-9a63-4ba2-a839-57d637aa55d3_max_900_1200_garderoba-za-drzwiami-przesuwnymi-sypialnia-styl-klasyczny.jpg ciekawa jestem co zdecydujesz pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 hej przydreptałam za Catti też jestem za garderobą ale podrzucam inspiracje także na szafy http://www.urbanhomez.com/userfiles/beautiful-bedroom-Wardrobe-Designs-2%281%29.jpg http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/06/storage-space-around-the-window-for-bedroom-with-reading-bench.jpg ta jest spora, ale chodzi mi o układ i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 05.12.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 dzięki za odpowiedz. jezeli chodzi o garderobę to podstawowy problem jest taki, ze nie do konca wiadomo co z tymi drzwiami - tzn czy się otworzą jesli będzie tak stało. zwrocicie uwagę na rysunki i przyjęte wymiary.... to są porojekty wykonywane przez dwie rózne osoby... moim zdaniem bezpieczniej jest założyć ze łózko nie moze stać w drzwiach, zeby się mogly one w ogole otworzyć, albo zeby nie wpadac od razu na drzwi. była jeszcze opcja z drzwiami z odwrotną przylgą ale one mogą się otwierać tylko na 90st co tez dla mnie odpada. więc raczej będą to 2 szafy i zabudowa pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 06.12.2016 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 szafy chciałam proste, z delikatnym frezem pod sam sufit, na scianach sztukateria. które łóżko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 07.12.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Pytałaś o rady ........ podpowiadamy, wskazujemy inspiracje, ale mam wrażenie, że jednak masz postanowione co będzie ....... i wcale tych podpowiedzi nie potrzebujesz .........pokój jest wąski, dwoje drzwi, okno, czyli masz 3 ściany zajęte ....... może warto rozważyć drzwi suwane ? w kwestii łóżka - nie znamy Twoich preferencji, wnętrz, kolorystyki ........ trudno wskazać "które" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 07.12.2016 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 hej, kwestia szaf -garderoby jest od tygodnia wałkowana we wszystkie strony i po przemysleniu jednak odpowiada mi opcja z szafami. tak jak pisałam na instagram, zeby zrobic sensowną garderobę będę musiała zrobić ją o szerokości co najmniej 150 cm + grubosc scianki a nie 100 tak jak było na rysunku. a zwykla szafa zabierze max 110 cm pokoju albo mniej jesli np drzwi byłyby łamane. moze się mylę ale wydaje mi sie teraz, ze wydzielenie ścianami garderoby jeszcze bardziej optycznie zmniejszy pokoj? tak, mam wizję sypialni, ogólną wizję sypialni, chciałam tam sztukaterie na scianie z drzwiami, białe szafy z identycznym frezem jak na zdjęciu które wrzuciłas jako ostatnie. pod oknem chcę zabudowę z siedziskiem (nie jest na standardowej wys od podlogi tylko niżej). ogólnie sypialnia w stylu modern classic wiec wszystkie z tych łóżek mniej wiecej sie w ten styl wpisują, pytanie które się opatrzy później niż pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 07.12.2016 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 pokój jest wąski, dwoje drzwi, okno, czyli masz 3 ściany zajęte ....... może warto rozważyć drzwi suwane ? no właśnie tez o tym myślałam, ale ogólnie nie przepadam za przesuwnymi drzwiami. nie chciałabym ich mieć chyba jednak w pomieszczeniu do którego będę wchodzić po kilka razy dziennie. w mniej uczęszczanym już szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 07.12.2016 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 moje przykładowe inspiracje, ten pokoj z szafami ma identyczne wymiary i ustawienie jak moja sypialnia. jesli chodzi o kolory to myslałam o szarościach, bezu a tapeta moze jakis miętowy kolor z szarym wzorem: https://sweetliving.pl/kategoria-dywany-tapety/kategoria-tapety?product_id=848 https://sweetliving.pl/index.php?route=product/product&product_id=812 https://sweetliving.pl/index.php?route=product/product&product_id=833 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 07.12.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 mam wrażenie, że jednak masz postanowione co będzie ....... i wcale tych podpowiedzi nie potrzebujesz ......... trochę tak jest bo mam projekty wnetrz, ktore czesciowo zmieniam pod siebie, a ze prace wykonczeniowe postępują to czasem na szybko wyskakuję z jakims tematem typu a moze by jednak w sypialni garderobę (akurat tydzien temu robili mi elektrykę w sypialni i temat wypłynął) sorki ze piszę tak z doskoku ale własnie nie mam zbyt duzo czasu dlatego czasem piszę troche chaotycznie a na raz muszę kilka roznych decyzji podejmowac, jak to na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts