kanijczyk 30.11.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Witam. Mam mały problem. Na załączonym zdjęciu znajduje się wyczystka (dot. kominka). W jaki sposób należy połączyć wyczystkę z drzwiczkami do wyczystki? Szukam w internecie sposobu by to rozwiązać, ale nic nie znalazłem. W sklepach internetowych sprzedają tylko same drzwiczki, ale przecież jakiś kanał tam muszę włożyć, który połączy drzwiczki z wyczystką, zgadza się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 30.11.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 ja nie łączyłem z wyczystką. szpachla z włóknem szklanym, i jest zlicowane ze ścianą. hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 30.11.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 W sensie że zatynkowałeś drzwiczki w taki sposób, że po ich zamknięciu jest jakaś tam przerwa między ceramiką otworu wyczystkowego w kominie a drzwiczkami? Też mam ten problem - chcę zamontować, odkuwam tynk dookoła i już widzę, że nie zamontuję drzwiczek bezpośrednio na kominie, bo jest 2cm tynku (tynkarze prostowali ścianę . Tak że mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 01.12.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 zrobiłem równo ze ścianą i nie obchodzi mnie przestrzeń za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts