Tomek_ka 02.12.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Witam, będzie krótko i zwięźle Instalacja mniej więcej jak na fotkach (piec MCR3, kondensat, dwubiegowy) - podłogówka góra i dół mieszkania - w kotłowni 1 zawór mieszający (źle dobrany skala od 30 do 65) - piec ustawiony na 50stopni, zawór na około 35stp = jak zimno na dworze (~zera) to na dole ok.20-21, na górze 18stopni (=dzieci marzną) - dwie pompy (dół chodzi na 1biegu, dla góry na 1lub2) = przepływy w okolicach 0.5-1.2litr/min (odkręcone zawory i przepływomierze na max) Myślę aby dołożyć w kotłowni osoby zawór mieszający dla piętra. Mam regulator iSens niepodłączony, ale nie wiem czy on coś da, jak dla mnie to sterowanie ręczne jest .... Jutro mam się spotkać z "panem kierownikie" i podjąć z nim dyskusję.... może jakieś argumenty mi dacie? :0 dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts