witkacy 29.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Chodzi mi z jakiej firmy wybrać panele na pośibitke ,prosze o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 29.08.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 royal siding - winylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witkacy 30.08.2004 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Mieczotronix - użytkujesz może te panele royal siding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.08.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 mam z nich podbitkę od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witkacy 02.09.2004 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 mieczotronix- możesz powiedzieć ile dałeś za ten siding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Wardęcki 02.09.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Zrobiłem z desek sosnowych - efekt wizualny b. ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 02.09.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 mieczotronix- możesz powiedzieć ile dałeś za ten siding wg. cennika - trzydzieści-cośtam za metr kwadratowy, kolor czekolada (najdroższy), z dziurkami (też drożej niż bez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 05.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 mieczotronix, napisz czy masz jakieś halogeny na podbitce. ROzważam kupienie Royal Siding, lub paneli np MARLEY. Ponieważ Siding jest cienki, nie wiem, czy można zamontować w podbitce z sidingu halogeny tak, żeby nie pospadały na głowę z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 05.06.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 nie mam halogenów w podbitcejeśli chcesz je zamontować, to muszisz zrobić na nie konstrukcję z jakichś desek przybitych do krokwi. Do nich zamontuj halogeny - tylko kup jakieś wpuszczane, czyli takie, które mają kołnierz, który zasłoni nierówne brzegi otworu wykrawanego w sidingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts