Wujo86 03.12.2016 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam, Chciałbym prosić o radę lub konkretną instrukcję jak poradzić sobie z następującym problemem.Mam kocioł Defro Duo Uni R. Do kotła podłączony jest nadajnik Delta Dore a do nadajnika bezprzewodowo podłączony jest regulator Delta Dore.Niezależnie od wybranej konfiguracji (przesiedziałem już kilka godzin na analizie instrukcji obsługi regulatora) zarówno wykonywanej na regulatorze jak i na kotle, temperatura ustawiona na regulatorze i na piecu nie jest osiągana. Na regulatorze mam ustawione 24 st na stałe (próbowałem również z programowaniem dziennym na temp komfort i ekonom) a termometr w pokoju pokazuje ok 19-20 st. Na piecu niezależnie jaką temp CO bym nie ustawił to poniżej tej temp na wyświetlaczu pokazuje się oznaczenie "-10" I temp bieżąca kotła jest zawsze o 10 st niższa niż temp zadana. Proszę o radę w jaki sposób ustawić regulator aby piec osiągał określoną na regulatorze temp.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts