ag2a 15.12.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 jedna lub dwie butle dziennie pójdą. W środku musisz utrzymać dodatnią temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 16.12.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 ja mam SSZ, drzwi tymaczasowe, ocieplaną murłatę z zewnątrz i jak są mrozy w nocy -5, -7 stopni to mam w domu zawsze min 1 stopień. Nie ma szans, żeby temperatura padła w domu do - 5 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 16.12.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Ja mam też SSZ, okna szczelnie zamkniete, wentylacji prawie nie ma bo tylko jeden komin w kuchni także nie ma co wiać. Brama garażowa wstawiona, drzwi wejsciowe wprawdzie tymczasowe ale też dość szczelne a w domu przy -3 na dworze jest ledwie 0. Także przy minus -8 spadnie do -4 spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts