Zielona 23.07.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Witam wszystkich forumowiczów.Zapraszam do komentowania moich poczynań budowlanych.Pamiętajcie, że jestem ZIELONA i wszystkiego się dopiero uczę.Pozdrawiam [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-07-23 13:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 23.07.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Również zamierzam kryć dach dachówkami Tondach angoba, czy możesz określić jak duży masz dach i jaki kształt, dla porównania kosztów z moim dachem.pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.07.2002 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Dach 230 m.kw.Dwuspadowy + nad tarasem dwuspadowy + nad garażem dwuspadowy.Pochylenie 45 stopni.Link do projektu mojego domu jest na początku dziennika.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Wiesz co, przeczytałem o twoich przebojach ze stropem i już zaczynam się bać, jakby u mnie tak się zaczęło dziać to pewnie bym już leżał sztywny, a nawet jeśli nie to pewnie długo bałbym się wejść na taki trop, jednak płyta żerańska ma swoje dobre strony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 06.08.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Czytajac jakie mieliscie problemy samemu sie zdenerwowalem.Wiem ile to nerwow was kosztowalo.Myslami jestem z Toba, wszystko bedzie dobrze.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.08.2002 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 MaksiuTo mają być słowa otuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Sorry Zielona, ale jak przeczytałem to co napisałaś to zobaczyłem oczami wyobraźni siebie w takiej sytuacji i kolana podmna sie ugieły. Na szczęscie to tylko chwilowa reakcja.Wierze że wszystko będzie dobrze i będziesz miała super strop, w końcu jak sama napisałaś wszystko było przygotowane wzorcowo.A zeby podnieść cię na duchu to chętnie ofiarowałbym się na osobę która będzie testować ten strop, ale niestety dzieli nas jakies 600 km. Głowa do góry napewno będzie dobrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 29.08.2002 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Ja się nauczyłem (już dawno temu), że warcholstwo popłaca. Ludzie grzeczni i kulturalni u "majstrów" nie mają poważania. Za to jak wyjaśnisz majstrowi co o nim myślisz, gdzie masz jego pozostałe budowy i z czego mu zrobisz jesień średniowiecza, to możesz być pewna, że prędzej nawali u kogoś innego niż u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.08.2002 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Jasiu, a z czego się robi jesień średniowiecza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 29.08.2002 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 No właśnie co z tą jesienią ?!?też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 30.08.2002 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Nnnnooo..... to już sami powinniście wiedzieć ;o) Generalnie jest wiele odmian tego zabiegu, a najbardziej popularny dotyczy tego miejsca w którym plecy przechodza w nogi. Podobno jest to bolesne, ale skutecznie i trwale zniechęca pacjenta do robienia rzeczy niemiłych zespołowi operacyjnemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 30.08.2002 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Hueh...hueh... hueh... Niestety warcholstwa nauczyś się nie da - to trzeba mieć we krwi. Można wprawdzie zafundowac sobie kurs asertywności - ale asertywność to jak "penis - taki miastowy ch... ino gintki" (definicja jednej góralki ze starego dowcipu ) Zresztą twoja przygoda wybitnie ukazuje przewagę warcholstwa nad wyrafinowanem i inteligencją ;o) PS. Pozdrów dzieciaki - w przyszłym roku będziesz mogła zorganizować wielki kinderbal w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.08.2002 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Hej JasiuŚwięte słowa ... trochę się uczę od forumowiczów – ale jak widzisz nie zawsze mi wychodzi. Kinderbal ma być w niedzielę i o ile pogoda dopisze to będzie w ogrodzie teściów.Boże broń biedny trawnik i drzewka teściów przed totalną zagładą jaka nadciąga w postaci 6 jeszcze nie nastolatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Zielona, buziaczki dla urwisów. Czy możesz powiedziec jakie okna wzięłas? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.09.2002 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 OpalDzieciaczki dziękują za buziaczki. Okna są krakowskiej firmy REN-POL z siedzibą w Wieliczce.Dość długo wybieraliśmy, zastanawialiśmy się, oglądaliśmy różnych firm. Ta firma produkuje z tego co się dowiedziałam miesięcznie zestawy okien do 6-10 domów (tylko!), za to każde zamówienie nawet najbardziej niestandardowe jest liczone w standardowych cenach za m3.W standardzie wykonania jest: 1. Drewno klejone selekcjonowane MAHOŃ MERANTI RED lub sosna2. Okucia ROTO CENTRO 101 3. Szyba niskoemisyjna K 1,1 (PILKINGTON) 4. Mikrowentylacja ROTO 5. Blokada błędnego położenia klamki ROTO 6. Uszczelka wrębowa Q-lon (SCHLEGEN) 7. Szczeliwa przyszybowe ELASTOSIL (WACER) 8. Malowanie 3-krotnie metodą hydrodynamiczną WAGNER lakierami lazurowymi SIKKENS Stolarka 4 letnia gwarancja. Widzieliśmy zamontowane okna tej firmy w dwóch domach (użytkowanie ok. 2 lata) wszystko jak najbardziej w porządku.PozdrawiamZielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2002 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Zielona, dzięki za info. Czy znasz adres www tej firmy? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.09.2002 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Niestety nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 27.09.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Przypomniało mi się po Twoim wpisie jak ja brałem kredyt. Facio z banku był jak stał stan zerowy i troche murów: ok. 6 kwietnia. 10 lipca poprosiłem go na inspekcję: dom był na wykończeniu układano podłogi i zwożono właśnie drzwi wewn. Spóźniłem się. Zastałem faceta z rozdziawioną gębą nerwowo wypytujacego robotników czy dobrze trafił. Uspokoiłem go i wsadziłem do auta machając na pozegnanie ale z dużą obawa o jego psychikę Kredyt oczywiście wypłacono bez problemu... Trzymaj się i powodzenia. Śledze z zainteresowaniem Twoje boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.09.2002 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Ty EM jesteś rekordzistą – jeżeli chodzi o czas budowania. Z innych wątków jasno to wynikało.Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 30.09.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Zrozumiesz jak zamieszkasz. Słowo "rewelacyjnie" zdecydowanie nie oddaje istoty rzeczy. To inny świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts