Zielona 01.07.2003 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 am Dzięki A fotki już niedługo umieścisz. Przecież przeprowadzka, jak chodzą słuchy, w sierpniu. Dla nas ostatni tydzień był najgorszy. A to wcale nie koniec, a nam już troszeczkę brakuje sił, a i zapał po przeprowadzce jakby zmalał. Mamy temat ogrodzenie: i jakoś nam nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Zielona ale masz super dom! Jak ja ci zazdroszczę (ale w pozytywnym sensie)! Taki kominek ja też chcę mieć! I pomarańczowa łazienka i kuchnia też są super. Pokoje dzieci chyba też trochę zgapię. Ale masz fajnie! I Twój dziennik też jest fajny. Pozdrawiam serdecznie! Ivette P.S. Teraz powinnaś się nazywać Pomarańczowa lub czerwona, bo z pewnością już w pełni dojrzałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.07.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 a więc udało się zrealizować plan....GRATULACJE !!niech zawsze nad Twym domkiem świeci http://www.muller-godschalk.com/msnimages/sun.gif, czasem niech sie pojawi http://www.muller-godschalk.com/msnimages/®.gif, a ciemną nocką http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(S).gifzyczę samych wspaniałych dni w nowym domku i wytrwałości przy zakładaniu ogrodu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.07.2003 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 ivette Dojrzała to ja chyba nigdy nie będę. Czasami ktoś się pyta coś o techologie budowlane, porównania materiałów, a ja umiem doradzić tylko w takich sprawach, z którymi bezpośrednio się zetknęłam, a i tak czy dokonałam właściwego wyboru to sprawa dyskusyjna. Ale go dokonałam. Ivo Dzięki za miłe słowa. Już niedługo (kiedy?) Ty będziesz mieszkać "na swoim", fajne uczucie, ale nie pamiętam kiedy ostatnio miałam chwilę wolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Zileona - plan był aby wprowadzić się na Boże Narodzenie 2003. I jest on tak naprawdę realny...gdyby oczywiscie nie pieniążki Na dzień dzisiejszy mamy już otynkowane i położone posadzki - jeszcze calosc ogrzewania z kotlownia i kominkiem uda się nam zrobić. Potem przydałoby sie jeszcze zrobic szambo (z "grubych" rzeczy), a dalej to wykończenie....ale kredyt sie skończył nawet żeby wprowadzic się do bardzo surowego stanu, trzeba choc pomalowac, zrobic łazienkę i prowizoryczna kuchnie Miotamy się więc czy zrobic tyle ile sie da i w przyszłym roku dalej, czy na siłę się wprowadzac - w tym wypadku odpadła by na opłata za wynajęcie mieszkania. I to by było na tyle o moich planach... Twój dziennik był (i dalej jest )jednym z tych, które regularnie czytałam i cieszyłam się wraz z Tobą każdym następnym etapem Pewnie tak jak piszesz wolnych chwil brak - ale plan udał Ci się znakomicie - raz jeszcze gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.07.2003 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 IvoPowodzenia w realizacji planów.U nas też będzie kanalizacja w najbliższej przyszłości (5 lat?) i dlatego nie zdecydowaliśmy się na oczyszczalnię tylko wybraliśmy szambo szczelne. Ja na Twoim miejscu wchodziłabym w prowizorkę, ale "jestem w gorącej wodzie kąpana" i "spadły mi z nieba (ze sprzedaży starego domu)" pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Zielona - myslę że ostatecznie bedziemy próbować wprowadzic się w tym roku...oby wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.07.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Zielona, gratulacje - juz mieszkasz na swoim, super A kuchnie masz przecudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 ja sie przyznaję bez bicia na żywca zamierzam zrobic taki sam kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Zielona, gratulacje!! Cudny ten domek. Cacuszko po prostu. Kominek-debeściak. Dzieciaki szczęśliwe na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Zielona...mam prośbę..moge dostac namiar gdzie moge kupic taki kamien..i ew na firme ktora Ci go robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 robiła kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 07.07.2003 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 TeskaNamiary przesłałam Ci na maila.Pytaj o montażystę Pana Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.07.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Kasiu - o schody warto zapytać tez w firmie na os. Złocień (po drodze do mnie po prawej za torami - wiesz chyba gdzie to?). Teraz dokłądnie nie pamiętam nazwy i adresu ,ale TAM może być tylko jedna taka firma. W razie czego poszukam namiarów w domu ui Ci prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Zielona dzieki....mam jeszcze pytanko o ten wkład...ile kosztował i sorki nie wiem jakiej jest firmy..bo ja mam zamiar Jotula..potrzeba mi ogrzac 500m3 kubatury ciagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.07.2003 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 TeskaJest to wkład firmy SUPRA typ Temporis D.Kosztował ok. 3 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 14.07.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Zielona, ale Ci dobrze ... jak wszystko pojdzie OK, to tez bede biegac gora-dol-taras za 2 miesiace i nawet jesien mi nie przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.07.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Brawoo Kasiu! Brawoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 16.07.2003 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Cieszę się, że się wraz ze mną cieszycie. Paj. Jesień "na swoim" jest najpiękniejszą porą roku. W moim albumie trochę świeżych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Zielona zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts