Kasia i Jacek 18.07.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 CześćWłaśnie zaczynamy budowę domu o podobnych parametrach APS 99 na stonie archi-projekt.com.pl Czy możesz nam powiedzieć ile w sumie do tej pory wydałaś pieniędzy na budowę? Chociaż orientacyjne pozwoli nam to sporządzić nasz własny plan finansowy.Pozdrawiamy i gratulujemy sukcesów! Kasia i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.07.2003 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Kasia i Jacek "Do chwili obecnej wybudowanie domu (bez kosztów działki) kosztowało nas 250 tys. zł (z zabudową kuchni i pełnym wyposażeniem łazienek). Dojdzie to tego jeszcze ok. 7 tys. za parkiet i 7,5 tys. za schody. Nie zmieściliśmy się w zakładanym budżecie (zakładaliśmy 250 tys. z parkietem i schodami) ale myślę, że i tak nie jest źle. Z poważniejszych inwestycji czeka nas jeszcze: - ogrodzenie z bramą wjazdową, - ogród + ścieżki i podjazd do garażu, - gres na tarasie, - ostateczny kolorowy tynk silikatowy, - cokół z klinkieru. " - to fragment z dziennika (jak najbardziej aktualny) A propos projektu APS 99; myślę, że z zewnątrz jest ładniejszy od projektu wg którego ja budowałam, ale kosztem pomieszczeń na górze Np. strych w waszym projekcie ma ok. 9 m.kw. a u nas jest tam pomieszczenie 20 m.kw (dzięki dwuspadowemu dachowi),Prześlę wam rzuty po przeróbkach i kosztorys do banku. Prześlijcie mi na priva swój adres mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Zielona - o ludzie ogrodzenie jest aż tak drogie czekam na zdjęcia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Zielona....czy moge raz jeszcze prosic namiary na Pana Artura...zgubiłam fony do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.07.2003 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Teska Przesłałam namiary na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Dzięki...zadzwonię, ciekawe czy Szczecin ich interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Zielona ...dzieki rozmawiałam z P.Arturem i wiesz co...stwierdził ze szczecin to wcale nie tak daleko mam mu przesłac faksem rzuty ....i byc moze bedzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 i jeszcze jedno pytanko: ten wkład supra temporis...jestes zadowolona? znaczy czy rzeczywiscie długo trzyma żar...i ogrzewa chałupkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2003 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 TeskaNarazie paliliśmy z 5-6 razy, raczej tak by przepalić niż ogrzać pomieszczenie. Nie jakimś super drewnem kominkowym, tylko takim z jabłoni. Wkład jest super, ale będę mogła coś więcej powiedzieć jak zaczniemy grzać na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 no tak...ja chce ogrzewac 150 m2...tez słyszałam ze sa dobre wkłady..i maja popielnik tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2003 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 TeskaPoproś najbliższego dystrybutora wkładów SUPRA o przesłanie pocztą katalogu wkładów, lub nawet Pana Artura, wtedy będziesz znała wszystkie wymiary i szczegóły. Temporis D popielnik ma, znajomi którzy mają kominek stwierdzili, że na "wkład jest odjazdowy", robi wrażenie dość duża szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 w szczecinie supry nie ma najblizszy to gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 zielona- miłego wypoczynku oby udało Ci się nie myśleć podczas urlopu "co tam w domu znów demolują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 07.08.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Zielona, czy 45 zl za polozenie parkietu to cena samej robocizny, czy z klejem i lakierem ? BTW, bardzo podoba mi sie Twoja obudowa kominka. Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.08.2003 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 BediZ klejem i lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.08.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 witam po urlopie (a ja idę jutro ) cosik nie mogę pooglądac dziś Twoich zdjęć i zobaczyć mebelków i ściany za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Zielona, właśnie obejrzałam zdjęcia....Jestem pod wrażeniem! Pokoje dziecinne są fantastyczne, łazienki, kuchnia, salon (dodałabym, nomen-omen....zielonego ), schody....Wow! Jak ja bym już tak chciała!! Przepięknie! Niech Wam się dobrze mieszka. Dzieci masz cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.08.2003 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Jagna. Dzięki za miłe słowa. Ani się obejrzysz jak będziesz kupować dywan do salonu. A kolor zielony? Mam niewiele kwiatów, a podobają mi się, zwłaszcza juki - giganty. Mam nadzieję, że już niedługo zagoszczą w naszym domu. Pewnie zaraz po firankach/zasłonach/żaluzjach/roletach. Parę nowych zdjęć w moim albumie. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=5848&k=10&q=Zielona_Kasia&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Zielona własnie przymierzam sie do budowy jestem przy wyborze projektu piekny domek gratuluje i domku i dziennika przesledzilam wiele się nauczyłam Życzę dużo szczęścia i zdrowia na nowych włościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 22.08.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Czy możesz w takim razie przesłac mi na priva namiary na tą ekipę ?Aha, i jeszcze jedno, jakie masz wymiary klepek?Dzięki, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts