Moira 04.03.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Zielona super rabatka i super że dalej piszesz.A mozesz mi przy okazji zdradzić tajemnicę tych pięknych słonecznych słupków przy wejściu - czy to klinkier, czy płytki klinkierowe i w jakim kolorze?Bardzo mi się podoba ten dobór kolorów przy elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2004 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Są to takie piaskowe kształtki, które składa się jak klocki lego i zalewa betonem w środku. http://www.joniec.pl/ogrodz/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Zielona, ale jaki jest u ciebie kolor? Ja myślałam o płytkach klinkierowych w kolorze Sahara Ton, ale takie płytki piaskowe bardziej mi pasują - nie lubię takiego przylizania jak przy klinkierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 U mnie jest cytrynowy, ale teraz wybrałabym piaskowy, albo zrobiłabym te słupki jednak w klinkierze, najlepiej takim jak ma być cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.03.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czyli lepiej postawić na klienkier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2004 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Jako mądry Polak po szkodzie ... ... jeżeli masz już gdzieś klinkier ... np komin lub cokół ... to lepiej już trzymać się tego materiału, później jest trudno dopasować tynk, gresy na taras itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.03.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Na kominie mam klinkier w kolorze śliwy? - to się nazywa chyba burgund. Bardzo ładnie zlewa się z ciemnym brązem blachy, ale ja sama nie lubię takich ciemnych płaszczyzn i wolałabym taki własnie piaskowy kolor cokolików. u ciebie też chyba komin jest w innym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Zielona- ja to chyba slepa jestem gdzie na stronie Maksia jest ta rabatka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2004 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 "Szukajcie, a znajdziecie" W dziale CIEKAWE POMYSŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.03.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 no rzeczywiście chyba byłam ślepa a rabatka śliczna !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makul 05.03.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Zielona - proszę jeśli zachęcasz do obejrzenia twojego albumu to podaj przy okazji adres do niego. Mam niestety tylko modem i przechodzenie między stronami w poszukiwaniu tego adresu jest zniechęcające. a bardzo bym chciała móc podziwiać twoje umiejętności dekoratorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.03.2004 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 makulAdres jest w stopce, jak klikniesz w tą ikonkę z domkiem na dole, tam jest również podany mail do mnie, ta ikonka z kopertą, a jeżeli chcesz poprzez moderatora Muratora przesłać do mnie prywatną wiadomość to jest również odpowiednia ikonka. Przy każdym moim poście, masz komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Kasiu,Wysłałam Ci pytanie na priv. odpowiedz mi proszę. ( Dot. kominka ).Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.03.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Sonika Poszło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.03.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 właśnie oglądałam album. masz już wszystko gotowe, gruatulejszyn a w salonie jest niebiesko, a nie zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makul 16.03.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Zielona, właśnie obejrzałam twój album. Masz wspaniałą koncepcję artystyczną swojego domu, zwłaszcza kominek przykuwa sobą uwagę.Jestem ciekawa jak urządzisz pokuj nad garażem. Jednocześnie dzięki za uświadomienie co do ikony z domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.03.2004 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 makulNad garażem są upchane nasze stare meble, stara kanapa, stara ława i dwa fotele - i robi to wszystko dość kiepskawe wrażenie - ale na pokój gościnny jak najbardziej na razie musi wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.03.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Zielona - czyli zmiana planów? ...bo to nie te płytki, które pokazywałaś wcześniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.03.2004 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Zmiana ...Do tego gresu nie mogłam dobrać odpowiednich płytek klinkierowych na cokół. A u mnie ten taras http://foto.onet.pl/upload/46/87/_166679_n.jpg ma takie murki, które fajnie by było wykończyć w płytkach takich jak będą na cokole. Tak to bywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 tak bywa...u mnie też bywała taka zmiana planów...z różnych powodów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts