Moira 30.03.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Zielona a co masz na zewnętrznych parapetach - nie za bardzo widzę, a kolor okien mam podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.03.2004 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Parapety zewnętrzne są z klinkieru w kolorze brązowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Zielona, piękny domek. I z wierzchu i od środka. Pierwsze, co pomyślałam po obejrzeniu twojego albumu to to, że "Zielona" już do ciebie nie pasuje Może doświadczona, bo chyba nie po przejściach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Józia S. Dzięki za miłe słowa. Nadal czuję się "zielona" w budownictwie. Wciąż wchodzą nowe technologie, nowe rozwiązania... To tak jak z porodem, fakt, że urodziłam dwójkę dzieci nie czyni mnie ekspertem od rodzenia. Chętnie wymieniam się doświadczeniami i służę radą, jeżeli mam coś ciekawego do powiedzenia, chętnie też rozmawiam o "naszych" rozwiązaniach, ale nie twierdzę, że wszystkie decyzje, które podjęliśmy budując dom, były jedyne-trafne. Pozdrawiam, śledzę Twój dziennik i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Zielona - a co trzeba zrobic aby w trawniku miec takie piękne krokusiki? wsadza się cebulki czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Zileona krokusy piękne właśnie tak wybrażam sobie część mojego trawnika. płytki też bardzo ładne.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2004 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Wiedziałam, że dziewczynom krokusiki się spodobają. Iwonesca W ubiegłym roku pod koniec października, zrobiłam takim szpikulcem w trawie dziurki i wcisnęłam cebulki krokusów, tak by ziemia przykryła je z 5-6cm. I właściwie tyle. Uwaga. Cebulki należy wciskać korzonkami do dołu, ja jako blondynka pierwsze sztuki wcisnęłam odwrotnie ... a jak trudno je było wyjąć ... A ... i najważniejsze, podobno cebulki krokusów nie smakują gryzoniom i można je zostawiać na drugi rok, więc po przekwitnięciu wystarczy tylko skosić trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 naprawdę to takie łatwe ?? a potem tylko skosić ?? ...no to super też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 01.04.2004 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Skosić można po 6 tygoniach od przekwitnięcia, a krokusy muszą być w odmianie wieloletniej, bo są też takie, które się wykopuje po przekwitnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.04.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Zielona - już nie moge się doczekać zdjęć nowości u Ciebie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 23.04.2004 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 B. ładne płytki wybraliście na taras. Nigdzie takich nie widziałam. Gdzie je można zobaczyć i ew. kupić , są w Castoramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.04.2004 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 MonikaSą w firmie ANDBUD w Krakowiehttp://www.andbud.pl/graph/info/mapa02.jpgkróra zajmuje się przede wszystkim handlem klinkierem. http://www.andbud.pl/andbud.htm Pozdrawiam.Co tam się robi aktulanie u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.04.2004 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Ivonesca Zdjęcia będą, tylko kiedy ? .....A gdzie można obejrzeć Twoje nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 24.04.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Dzięki wielkie. Jesteś nieoceniona! U nas prace idą pomalutku, ale do przodu. Czekamy na dostawę wełny i będziemy ocieplać lada dzień. Mamy już tynki wewnętrzne i zaczęliśmy wykańczanie (głównie się ). Jestem tym "budowaniem" już strasznie zmęczona. Zazdroszczę, że już mieszkasz i masz już to wszystko (wiem- prawie) za sobą. Oglądam z wielką przyjemnością Twoje zdjęcia i tylko wzdycham. Wszystko jest u Ciebie tak przemyślane i tak pasujące do siebie, że tylko pozazdrościć. Pozdrowienia. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Zielona - u mnie niewiele się zmieniło....tak że pod adresem w mojej stopce są prawie cały czas aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 04.05.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Suuper domek, super dzieciaczki. Podziwiam wystrój wnętrz, wszystko jest bardzo przytulne. Bardzo mi się podoba łazienka dzieci, chyba też zrobię w beżach, piękne wrażenie. Życzę superanckiego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.05.2004 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzięki dana15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Prześliczne wnętrza. Zachwyciła mnie szczególnie sypialnia. Kiedy ja tak będę miała? Szczęśliwego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 zielona - wczoraj tylko poolądałam ale dziś spiesze donieśc że taras wyszedł superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.05.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzięki dziewczyny Anna A propos sypialni. Czekam na meble do sypialni, komodę i łóżko (śpimy na razie na materacu), ale klimacik już jest. IvonescaCzekam u Ciebie na rostrzygnięcie castingu na układacza kostki brukowej, ciekawa jestem jakie są ceny "realne" do przełknięcia, bo po wstępnym kosztorysie na kostkę troszkę się podłamałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts