Zielona 22.07.2004 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 IvoWidziałam takie rozwiązanie, że na tej przestrzeni między kostką a ścianą były poukładane kamienie, tak, że wogóle nie było widać ziemi, a pomiędzy kamieniami roślinki - w takich doniczkach, ukrytych między kamieniamy, że nie było widać doniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Zielona - nam brukarz dał pomysł by wysypać to takim przesianym kruszywem granitowym (takie gdzieś kamyki ok. 2cm)....tylko że ja chciałam tam koniecznie cos posadzić szczególnie aby zakryc choć troche skrzynkę gazową ....a Ty do tego podpowiedziałaś mi super pomysł - wstawić w to kruszywo po prostu doniczki z roślinkami i zasypać je również masz u mnie piwo/ loda do wyboru ....tak że teraz to już koniecznie musisz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.07.2004 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Cieszę się, że się pomysł spodobał.Dodatkowy atut roślinek w doniczkach, to że możesz dowolnie aranżować kompozycje, jak coś przekwitnie, czy zmarnieje to wstawiasz inną roślinkę sezonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ja chyba też skorzystam z tego pomysłu. Mogę? Szczególnie na frontowej elewacji, przy podjeździe. Nie ma sensu tam nic sadzić, ale chciałoby się, żeby coś rosło i się zieleniło. To idealne rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.07.2004 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Joasia JasiaDla Ciebie - zbliżenie połączenia okna tarasowego z płytkami na tarasie.http://foto.onet.pl/upload/46/3/_299765_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 23.07.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Barierka cudo!Można podpytać o trochę więcej szczegółów. Przymierzamy się do podobnej ( oprócz krzyży także pionowe sztachetki )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Zielona - balkonik superek Taki właśnie chcę mieć. Jakej grubości są te słupki, balustrady i poprzeczki? Czy balustrady masz zaokrąglone? Jakie drewno? Nam radzili sosnę klejoną tylko to okropnie dużo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.07.2004 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 U mnie na balkonie była już konstrukcja metalowa (jest gdzieś zdjęcie w dzienniku) i dlatego zastosowaliśmy inne grubości niż standardowe tzn. dechy (drewno sosnowe klejone) 10cm x 4 cm, zrobię zdjęcie - zbliżenie łączeń to wszystko będzie jasne.Cena 200 zł za metr bierzący zabudowy. Balustrada (barierka) ma przekrój 10x10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Zielona - ale to zdjęcie balkonu jest czytelne !!!! piękna ta balustrada !!!!!!!!! coś takiego właśnie widziałam kiedyś w jakiejś gazetce wnętrzarskiej i chcę mieć taką balustradę przy schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 ciekawe czy robią gdzieś dalej Ci Twoi stolarze? np. we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Zielona - dzięki Ivonesca - ja mam taką balustrdkę na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 maluszek - jakieś zdjęcie może masz w zanadrzu? całe schody mają taką balustrade czy tylko część pozioma?? PS. Niedaleko mnie jest domek wybudowany chyba wg Twego projektu....ilekroć tamtędy przejeżdżam myślę sobie o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ivonesca - to miło z Twojej strony Cała balustrada taka jest. Zdjątka prześlę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Maluszek - a mój mąż zawsze....wiem, wiem...juz mi to mówiłaś...ktoś z forum ma taki dom... z góry dziękuję za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ivonesca - pozdrów swojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ivonesca - pozdrów swojego męża dzięki, pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Piękny balkonik Zielona Ogromnie podoba mi się drewno w tym kolorze. Sama mam takie parapety i drzwi wewnętrzne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.07.2004 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 ciekawe czy robią gdzieś dalej Ci Twoi stolarze? np. we Wrocku? Raczej tylko w okolicach Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 jejkuniu jak masz już ślicznie szkoda że przy kolejnych pracach znowu krajobraz budowlany się wdziera (układanie kostki), ale jak już ułożysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.07.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Czupurek Ja już nie mogę się doczekać, by skończyć ciężkie prace. Oto zbliżenie krzyżaków na tarasie i balkonie:http://foto.onet.pl/upload/23/83/_301470_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts