Aga J.G 29.07.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Zilona dzielnica o pięknej nazwie, teraz tylko książki pisać o nowej Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 29.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Zielona! Barierki są piękne!! Właśnie o takich myślałam w swoim - nie istniejącym jeszcze - domu. Bardzo ładny kolor! Wszystko razem u Ciebie cudnie się komponuje! Już nie mogę się doczekać kostki! Mam nadzieję że w końcu przestanie padać? Jako że ja z Krakowa - chętnie skorzystam z namiarów na panów od barierek. Bardzo proszę na priv. Z góry dziękuję! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Zielona - na wsi to chyba "przysiółek" no i brzmi super Ania z Olszynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2004 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Dziewczyny Nie chcę zapeszać, ale dziś przyjechali kostkarze kończyć robotę. Coś się ruszy. Oliwka Prześlę Ci namiary na barierkarzy, proszę uzbrój się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.07.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Przepiękna kosteczka Zielona! Doskonale dobrana! Jest Ci czego gratulować! Ślicznie to wszystko razem wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 bardzo ładnie wygląda ten wzór-niewzór całość sprawia wrażenie dobrze przemyślanego....ale co ja tutaj piszę....to nic nowego...u Ciebie zawsze tak właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.08.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Bardzo fajny ten wzrór-niewzór Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 03.08.2004 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ślicznie u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.08.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Pięknie to wszystko wykańczasz. Mnie jeszcze czeka własnie ten etap kostkowo - ogrodowy. Jeśli można podpatrzę sobie troche pomysłów. Jak by można tak nieśmiało zapytać - to jaki koszt samej kostki +paslisadki i krawężniczki? Czy to kostka nostalit? Dzieki Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Przepiękna kosteczka Zielona! Doskonale dobrana! Jest Ci czego gratulować! Ślicznie to wszystko razem wygląda i pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.08.2004 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jak by można tak nieśmiało zapytać - to jaki koszt samej kostki +paslisadki i krawężniczki? Czy to kostka nostalit? Dzieki Paty. "Ze wstępnych obliczeń akcja: KOSTKA powinna się zamknąć w kwocie 18 000 zł (sama kostka – 7000 zł)" - tak pisałam 1 czerwca w dzienniku i z ostatecznych wyliczeń wynika, że zamknie się w tej kwocie. 170m.kw kostki (nostalit pomarańczowy) 200 palisadek i krawężniki II gatunek - bo idą w ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dzięki serdeczne! Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 18.08.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witaj Zielona!Dzisiaj zakończyłam czytanie Twojego Dziennika i komentarzy do niego.Czytało się super, dopatrzyłam się nawet pewnych podobieństw między nami i naszymi budowami (tu chciałabym wstawić ikonkę z mrugnięciem, ale nie wiem jak...):- jesteśmy na podobnym etapie (tylko z rocznym opóźnieniem...)- mamy zamiłowanie do dobrych materiałów za umiarkowaną cenę- starannie staramy się dopasować różne elementy wykończeniowe- w momencie przeprowadzki (październik br), ja również będę miała 33 lata- na moment przeprowadzki pozostanie nam wiele do zrobienia wewnątrz(niestety, więcej niż Tobie... ach ten brak gotówki)- większość prac "zewnętrznych" przełożymy na rok następny. U Ciebie szczególnie podobają się mi się:- niebieska ściana w salonie (nie lubię niebieskiego we wnętrzu, a jednak u Ciebie mi się podoba..),- barierki na balkonie i tarasie (planujemy mieć podobne),- gres na tarasie (szczególnie na zbliżeniu).Poza tym ogólne wrażenie bardzo przyjemne: aż szkoda, że to tak daleko, bo wpadłoby się na kawkę (tu znowu chciałabym wstawić ikonkę z mrugnięciem, ale ...).Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.08.2004 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 UKF Październik już tuż, tuż ... zobaczysz sama ... w budowę domu wkładasz całą swoją energię i miłość ... i później on Ci się odpłaca. Bardzo lubię wyjazdy, wypady, wycieczki, ale powroty do SWOJEGO domu to jest COŚ. Życzę Ci, by wszystkie Twoje marzenia się zrealizowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Zielona - kostka pięknie wyszła na tej sesji Pięknie się Wasz domek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Zielona piękna ta kostka a domek prezentuje się fanatastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 ale ładniutko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.08.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 dech zaparłoi słów brakujePIĘKNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 23.08.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Ja tez nie powiem nic nowego Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts